Familie

‘Familie’ lost eerste beelden van seizoensfinale

VTM heeft beelden vrijgegeven van de aankomende seizoensfinale, die pas op vrijdag 28 juni wordt uitgezonden. Opgelet: spoilers in aantocht!

Vorige week werd dankzij een iets te openhartig interview van Jasmijn Van Hoof (Stefanie) bekend dat er in de laatste aflevering voor de zomerstop zeker één en misschien zelfs tien doden zouden vallen. Op een van de foto’s is nu te zien dat Marie huilend steun zoekt in de armen van een verbouwereerde Mathias, die op zijn beurt een een revolver vasthoudt in zijn hand. Lost Mathias een dodelijk schot? En dan is vooral de vraag: Wie kan dan zijn slachtoffer zijn? Lopen Iris en Veronique gevaar? Op een ander beeld is Marie dan weer te zien, zonder een zwangerschapsbuik. Het personage van Lien Van de Kelder was nochtans uitgerekend voor na de seizoensfinale, maar zou op 28 juni dus al bevallen zijn. De kijker weet al een tijdje dat Benny een benefiet plant voor de zieke Rik. De organisatie verloopt op dit moment nog altijd niet van een leien dakje, maar uit een van de foto’s blijkt dat het event wel degelijk zal doorgaan.

© DPG Media
© DPG Media
© DPG Media
© DPG Media

Vrijdag 28 juni 2019

Iris heeft zichzelf in nesten gewerkt. Ze doet een beroep op Véronique. Mathias maakt duidelijk aan welke kant hij staat. Benny is gestresseerd voor zijn benefiet. Ook Patrick houdt zijn hart vast wanneer hij het plan van Benny hoort. De situatie tussen Guido, Emma en Lucas bereikt een hoogtepunt. Stefanie wordt benaderd door een journalist, die haar totaal van streek brengt. Het bezoekje blijft niet zonder gevolgen.

© DPG Media
© DPG Media

Hoe alles afloopt, is nog even wachten tot vrijdag 28 juni.

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Back to top button
Close