Quantcast
Familie

Familie: dit denken de fans over de ontvoering van Hanne

Ondertussen is Familie een drietal weken terug nadat het een lange tijd van het scherm weg was door de gevolgen van Corona. Waar fans blij zijn dat hun favoriete soap terug op de buis is, zijn velen het er ook over eens dat de verhaallijn rond de ontvoering van Hanne lang blijkt te duren. Daarnaast speculeren er theorieën rondom de naam van Gaston, het kindje van Hanne en Quinten.

In het nieuwe 30ste seizoen van Familie werd de kijker meteen getuigen van de geboorte van een nieuwe Van den Bossche, namelijk Gaston. Nu circuleren er online theorieën over die naam.

Gast bij Tony

Volgens enkele fans op Twitter zou de naam van de baby verwijzen naar het feit dat ze te gast zijn bij Tony. Al is ‘gast’ niet echt een gepast woord gezien de situatie.

Een andere fan meent dat de ‘gast’ van Gaston zou verwijzen naar gastenhuis. Een gastenhuis is namelijk de plek waar Tony werkt.

Kijkers zijn de verhaallijn beu

Veel kijkers van Familie zijn de verhaallijn over de ontvoering van Hanne en Gaston beu. Zelfs in april, voordat Familie er even tussenuit ging, hoopten fans dat deze verhaallijn niet te lang ging duren. Op Twitter uitten veel mensen dan ook hun ongenoegen.

Voorlopig lijkt het ook nog niet dat de verhaallijn aan zijn einde komt.

Familie, elke werkdag om 20.00 uur bij VTM.

Tags
Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Close