Quantcast
Familie

Familie: de Van den Bossches vieren de laatste dag van het jaar (jg 23/afl. 91-95)

MUDOO blikt aan de hand van inhouden elke week even vooruit naar de gebeurtenissen voor volgende week in Familie, de VTM-soap over de Van Den Bossche’s.

Maandag 30 december 2013

(jg 23/afl. 91) Trudy reageert anders dan verwacht op Barts aanzoek. Véronique neemt voorzorgsmaatregelen om te voorkomen dat haar personeel besmet raakt met het griepvirus. Peter ontfermt zich over zijn zwangere vrouw. Stefanie heeft een aanvaring met Raf, de vriend van Jens.

Dinsdag 31 december 2013

(jg 23/afl. 92) Familie en vrienden vieren de laatste dag van het jaar. Dirk en Nathalie doen dat samen met Peter en June. Dirk heeft het moeilijk, want de toekomst ziet er niet bepaald rooskleurig uit. Véronique besluit oudejaarsavond niet thuis, maar met Rudi door te brengen. Stefanie viert de overgang van oud naar nieuw samen met Jens, maar de avond eindigt niet zoals ze had verwacht. Bart en Trudy maken meteen werk van hun voornemen om een samenlevingscontract af te sluiten. Hanne is ziek, maar besluit toch te gaan werken.

Woensdag 1 januari 2014

(jg 23/afl. 93) Nu ook Marie-Rose ziek is, probeert Véronique zo weinig mogelijk thuis te zijn. Delphine en Mathias lijken het steeds beter met elkaar te kunnen vinden. Peter, June en Louise gaan een dagje uitwaaien aan zee. Véronique slaagt er echter alweer in om de sfeer te verpesten. Dirk licht Rita in over zijn gezondheidstoestand.

Donderdag 2 januari 2014

(jg 23/afl. 94) Véronique probeert via June te weten te komen wat Peter in zijn schild voert. Hanne krijgt nieuwe hoop wanneer Rudi zich bij haar excuseert. Mathias geeft Delphine een rondleiding bij VDB. Zij is erg onder de indruk en doet haar eigen plannen uit de doeken. Trudy en Bart ondertekenen hun samenlevingscontract. Jens heeft de nacht doorgebracht bij Stefanie.

Vrijdag 3 januari 2014

(jg 23/afl. 95) Véronique en Peter gaan op de Raad van Bestuur frontaal de strijd aan met elkaar, waardoor de leden voor een verscheurende keuze komen te staan. Nathalie maakt Dirk duidelijk dat ze aan zijn zijde blijft staan, wat er ook gebeurt. Dirk zelf stort zich verder op zijn fotoreeks, maar al snel neemt zijn ziekte de bovenhand. Stefanie maakt zich grote zorgen omdat ze Jens maar niet kan bereiken en hij op geen enkel bericht van haar antwoordt.

Familie (jg 23/afl 91-95), van maandag 30 december 2013 tot vrijdag 3 januari 2014 om 19u55 bij VTM.

Tags
Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Close