Quantcast
Familie

Familie: Anna wordt verrast met een skypewall (afl.86-90)

MUDOO blikt aan de hand van inhouden elke week even vooruit naar de gebeurtenissen voor volgende week in Familie, de VTM-soap over de Van den Bossche’s.

Maandag 23 december – seizoen 23 afl. 86
Nathalie maakt Dirk duidelijk dat ze niet van plan is hem in de steek te laten. June vertelt Louise dat ze een kindje verwachten. Haar reactie zet Peter aan het denken. Liesbeth dringt er bij Stephanie op aan om Jens uit te nodigen op kerstavond. Agnes wil dat Delphine uit de buurt van Mathias blijft. Jan ontvangt een vreemde zending…

Dinsdag 24 december – seizoen 23 afl. 87
Peter heeft een spoedvergadering met de Raad van Bestuur bijeen geroepen. Daar wordt gestemd over de plannen die Véronique heeft met VDB. De stemming draait echter uit op een echte machtsstrijd. Jens verrast zowel Liesbeth als Stefanie door kerstavond bij de familie Pauwels door te brengen. Jelle steigert wanneer hij hoort wat Jan van plan is met zijn nieuwe speelkameraad Rudolf.

Woensdag 25 december – seizoen 23 afl. 88
Het kerstfeest van de Van den Bossches is een groot succes. Bart verrast Anna met een skypewall waarop al haar kleinkinderen die in het buitenland vertoeven haar een zalig kerstfeest wensen. Marie-Rose heeft op haar beurt een verrassing in petto voor Véronique. De familie Pauwels is in de wolken met Jens, nadat hij kerstavond bij hen heeft doorgebracht.

Donderdag 26 december – seizoen 23 afl. 89
Bart en Trudy hebben een belangrijke stap gezet in hun toenaderingsproces. Ze zijn klaar voor een nieuw begin, en dat brengt Bart op ideeën. Liesbeth denkt dat Jens jaloers is op Stefanie’s familiegeluk. Ze raadt haar dochter aan om hem tijd te geven. Peter vertelt June dat hij zich buitengesloten voelt. Dirk besluit Gail en Justin niet in te lichten over zijn ziekte. De leugens vallen Nathalie erg zwaar. Delphine vertrekt naar België om Mathias een bezoekje te brengen.

Vrijdag 27 december – seizoen 23 afl. 90
Arno stelt zijn relatie met Gail in vraag nadat hij haar heeft voorgesteld om samen door Europa te reizen. Stefanie wordt op café lastiggevallen. Véronique is doodsbang dat ze de griep zal overkrijgen van Rudi en zet hem net niet in quarantaine. Mathias is zenuwachtig voor de komst van Delphine. Dirk reageert erg emotioneel bij het vertrek van Gail en Justin.

‘Familie’, elke weekdag om 20u00 op VTM

Tags
Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Close