Familie

Familie van 5 tot 9 februari

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 5 februari 2018

Mieke, Niko, Zjef en Evy nemen een belangrijke beslissing, die niet bij iedereen in goede aarde valt. Guido krijgt de definitieve uitspraak van de rechtbank te horen.

Dinsdag 6 februari 2018

Robyn maakt Benny duidelijk dat ze wat ruimte nodig heeft. Hij maakt zich zorgen. Rudi heeft een idee om Véroniques gedachten te verzetten.

Woensdag 7 februari 2018

Guido wil zijn fout goedmaken en samen met Emma vraagt hij ook hulp aan Jan. Peter spoort Trudy aan om iets te ondernemen. Stan legt een jobaanbieding van Lars naast zich neer. Véronique loopt Mathias tegen het lijf.

Donderdag 8 februari 2018

Guido houdt zijn geheime afspraak verborgen voor Emma, maar het schuldgevoel vreet aan hem. Maarten liegt tegen Stan over zijn contact met Evy.

Vrijdag 9 februari 2018

De Friends krijgen een nieuw bod op hun huis. Benny heeft het moeilijk en zoekt troost bij Robyn. Emma heeft het dan weer moeilijk met Guido’s nieuwe bijverdienste.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie