Quantcast
Familie

Familie van 4 tot 8 september

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 4 september 2017

Marie raadt Stefanie aan om een psycholoog te consulteren. Daar is Simon natuurlijk allesbehalve gelukkig mee. Hij probeert haar op andere gedachten te brengen.

Dinsdag 5 september 2017

Ronald bedreigt Emma en Mila in de Foodbar. Stan en Evy zetten ondertussen hun onderzoek verder. Hanne stelt zich meer en meer vragen over het gedrag van Emma en Guido.

Woensdag 6 september 2017

Emma stort haar hart uit bij Evy. Leen ontdekt dat Linda zich tot alternatieve behandelingen wil wenden, maar staat machteloos. Stefanie houdt op aanraden van de psycholoog een dagboek bij.

Donderdag 7 september 2017

Stan heeft een spoor van Ronald en trekt er alleen op uit om hem te observeren. Linda is boos omdat Leen zich te veel bemoeit met haar ziekte.

Vrijdag 8 september 2017

Marie licht Wils in dat de deal tussen Fashion en Van Dyck nog niet rond is. Stan en Evy zijn Ronald eindelijk op het spoor. Emma wil Hanne niet betrekken bij haar problemen en houdt de lippen stijf op elkaar.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close