Familie

Familie van 25 tot 29 december

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 25 december 2017

Lars valt binnen bij Véronique en Mathias. Emma verrast Guido met een trui, die niet meteen in de smaak valt. Louise helpt de bomma bij de voorbereidingen van het kerstfeest.

Dinsdag 26 december 2017

De familie bekomt van het kerstfeest. Hanne probeert haar kater te verbergen voor Ward. Benny wil Robyns gevoelens voor hem achterhalen.

Woensdag 27 december 2017

Mieke haast zich naar het ziekenhuis. Amélie heeft een plan, maar ze stuit op verzet van Lars. Benny is er het hart van in dat hij niets meer gehoord heeft van Robyn.

Donderdag 28 december 2017

Hanne polst bij Ward naar zijn kinderwens. Het gesprek loopt niet zoals verwacht. Anna scheldt Jan de huid vol nadat hij zijn mond voorbij praatte. Peter probeert op haar in te praten.

Vrijdag 29 december 2017

Hanne komt verward thuis. Een gesprek met Emma maakt de situatie er niet echt makkelijker op. Jan opent ondanks zijn ziekte en vermoeidheid het café. Benny ontdekt waarom Robyn alle contact mijdt

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie