Familie

Familie van 22 tot 26 januari

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 22 januari 2018

Benny overvalt Robyn met een voorstel. Stefanie polst wat er aan de hand is. Jelle wil terugkeren naar L.A., maar heeft een handtekening van Hanne nodig. Lars verliest zich in het nachtleven.

Dinsdag 23 januari 2018

Trudy is ongerust wanneer Jelle ‘s avonds niet thuiskomt. Hanne licht haar in over zijn plannen. Stan laat een reeks kwade voicemailberichten achter voor Evy. Guido wil zijn ouders niet om hulp vragen. Mathias besluit Lars te dagvaarden.

Woensdag 24 januari 2018

Mathias ligt dwars in de raad van bestuur en vecht een kinderachtige oorlog uit met Lars. Robyn worstelt met demonen uit haar verleden. Amélie praat met Peter en Véronique over de erfenis.

Donderdag 25 januari 2018

Trudy doet Bart een voorstel. Amélie weigert het voorstel van Peter. Stan kan zijn jaloezie niet verbergen en heeft een onthullend gesprek met Maarten.

Vrijdag 26 januari 2018

Emma kijkt uit naar het feest voor Guido. Trudy maakt Bart duidelijk dat hij wel degelijk een goede vader is. Marie vangt een gesprek op tussen Maarten en Hanne.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie