Quantcast
Familie

Familie van 20 tot 24 maart

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen. 

Maandag 20 maart 2017

Véronique zit met haar gedachten bij Lars. Ook Guido kampt met twijfels. Cédric wordt uitgedaagd en hij reageert agressief, met kamerarrest tot gevolg. Evy en Stan onderscheppen een ernstige oproep. Zjef en Rudi verschillen opnieuw van mening.

Dinsdag 21 maart 2017

Jan vreest dat Linda op de hoogte is van zijn verhouding met Viv en hij slaat in paniek. Hanne daagt Emma uit om een social detox in te lassen. Lars hoort Simon uit. Hij hakt bovendien een moeilijke knoop door. Peter verneemt van Trudy dat Louise niet is teruggekeerd na een avondje stappen.

Woensdag 22 maart 2017

Peter maakt zich zorgen over Louise. Evy heeft het moeilijk met het artikel dat ze heeft geschreven, maar ze besluit toch om haar eigen verhaal te delen. Myriam duikt opnieuw op bij Niko. De situatie van Cédric gaat van kwaad naar erger.

Donderdag 23 maart 2017

Véronique wil een gesprek met Lars, tot ze ontdekt dat hij een date heeft met een onbekende vrouw. Evy is boos omdat Stan haar verhaal online zette. Cédric krijgt meer psychologische begeleiding om zijn trauma te verwerken. Rudi haalt fel uit naar de manier van leven bij hem thuis.

Vrijdag 24 maart 2017

Peter wil de hulp inschakelen van Wout, maar zijn plannen krijgen een onverwachte wending. Emma’s social detox dreigt uit te draaien op een mislukking. Leen zoekt een manier om haar pijn te verbijten. Rudi wil het goedmaken met Zjef. Jan gaat een moeilijk gesprek aan met Linda.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close