Quantcast
Familie

Familie van 18 tot 22 december

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 18 december 2017

Benny krijgt van Lars de opdracht om de verlichting bij Fashion te vervangen. Wanneer hij door een stom toeval plots het alarm laat afgaan, maakt hij kennis met beveiligingsagente Robyn. Jan vermoedt dat Linda achter de belastingcontrole zit. Hij komt handen te kort in het café en schakelt opnieuw de hulp van Amélie in.

Dinsdag 19 december 2017

Wim maakt zich ernstig zorgen over zijn dochter Lieselotje. Hij licht de politie in. Robyn daagt Benny uit voor een duel. Het ontgaat ook Viv niet dat Benny een boontje heeft voor de beveiligingsagente. Lars is bang dat de privézaken van de Van den Bossches zullen afstralen op Fashion. Véronique volgt de raad van haar therapeut op en voelt dat Mathias langzaam terug dichter naar haar toegroeit.

Woensdag 20 december 2017

Mieke en Niko krijgen onverwacht en onaangenaam bezoek over de vloer. Véronique hoort wat Jan van plan is en probeert op hem in te praten. Ondertussen broedt Jan op een plan voor zijn café. Hanne beslist om Ward mee te nemen naar het kerstfeest met de familie. Een beslissing waar ze meteen spijt van krijgt.

Donderdag 21 december 2017

Mieke doet haar best om Lieselotje verborgen te houden. Intussen blijft Daniël op zoek naar haar. Rudi en Zjef gaan op vraag van Mieke bij Niko logeren. Viv blijft proberen om Benny en Robyn te koppelen. Stefanie is ervan overtuigd dat er meer in het spel is… Ze nodigt Viv uit voor Kerst. Leen maakt zich grote zorgen over de hoest van Jan.

Vrijdag 22 december 2017

Leen vreest dat haar vader een longontsteking heeft. Ze vindt dat Jan moet rusten. Véronique vermoedt dat Mathias op de hoogte is van het geheim dat ze voor hem verborgen houdt. Hanne voelt zich schuldig tegenover Ward. Ze praat ook met Jan. Zjef is niet meer op zijn gemak in de brouwerij en wil naar huis. De Friends schrikken als er plots wordt aangebeld…

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close