Familie

Familie van 16 tot 20 oktober

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 16 oktober 2017

Tom wil dat Marie hem helpt om de ontvoerder van Stefanie te ontmaskeren. Ondertussen gaat Simon een stap verder om Stefanie af te luisteren tijdens haar sessies met Marie.

Dinsdag 17 oktober 2017

Simon probeert Stefanie te overtuigen van zijn loyaliteit. Hij doet ook zijn best om in een goed blaadje te staan bij Benny. Leen beseft dankzij Faroud dat het beter is om open kaart te spelen.

Woensdag 18 oktober 2017

Jan is teleurgesteld omdat Leen hem niet in vertrouwen heeft genomen over haar verslaving. Simon geniet van de aandacht die hij van Stefanie krijgt.

Donderdag 19 oktober 2017

Simon boekt een reis naar Brazilië voor hem en Stefanie. Benny heeft ondertussen zijn twijfels bij de relatie van zijn dochter en wil niet dat ze gekwetst wordt.

Vrijdag 20 oktober 2017

Rudi wordt verrast door een vraag van Eva. Simon wil de afluisterapparatuur ten huize Coppens verwijderen, maar slaagt daar niet in. Marie komt te weten dat Stefanie met Simon naar Brazilië vertrekt. Lars probeert Véronique aan zijn kant te krijgen.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie