Quantcast
Fictie

F.C. De Kampioenen van 24 tot 29 augustus 2020

Traditiegetrouw worden iedere zomer de afleveringen van F.C. De Kampioenen nog eens uitgezonden op Eén. Bij MUDOO vindt u een overzicht van de afleveringen die deze week worden heruitgezonden.

Maandag 24 augustus 2020

( Seizoen 15 – aflevering 4 : Boma op jacht)

Boma hoort van Pascale dat ze samen met Maurice gaat jagen. Boma vindt dat de jacht meer iets voor hem is dan voor Maurice. Hij probeert van alles om mee te kunnen. Pascale doet een goed woordje bij Maurice. Marcs tweelingbroer Bart komt logeren. Fernand weet dit niet en denkt dat hij gek wordt als hij met de twee geconfronteerd wordt.

Dinsdag 25 augustus 2020

(Seizoen 15 – aflevering 5 : Zware Julien)

Boma heeft van Jean-Luc Grootjans, een concurrent charcutier en voorzitter van de Schellekens, een nieuwe spits gekocht. Julien! Julien blijkt een fantastische speler te zijn, maar waar hij komt, volgt zijn familie. En die familie is niet zo fantastisch. Pascale krijgt telefoon dat Madeleine op bezoek komt. Ze piekert zich dood wat de reden zou kunnen zijn.

Woensdag 26 augustus 2020

(Seizoen 15 – aflevering 6 : Op vrijersvoeten)

Carmen is het beu dat Fernand haar achternaloopt en doet haar beklag bij de Kampioenen. Die besluiten een contactadvertentie te plaatsen om Fernand aan een vrouw te helpen. Fernand slaat de huur van Marc en Bieke met 150 euro op. Als ze hier niet mee akkoord gaan, zet hij de loft te huur. Billie wil mee met Saartje op kamp, maar Doortje verbiedt dit omdat het kamp gemengd is.

Donderdag 27 augustus 2020

(Seizoen 15 – aflevering 7 : Verloofd!)

Marc wil Bieke ten huwelijk vragen, en wil dat op een originele manier doen. Xavier helpt hem hierbij. De andere Kampioenen vermoeden echter dat Marc een ander heeft en willen Bieke beschermen. Fernand denkt dat Maurice Pascale ten huwelijk gaat vragen en schakelt Boma in. Pascale is in de wolken met het nakende aanzoek.

Vrijdag 28 augustus 2020

(Seizoen 15 – aflevering 8 : Het cadeau)

Een collega-duivenmelker van Fernand, en gemeenteraadslid, wil een voorstel indienen om het voetballen te verbieden als de duiven moeten vallen. De kampioenen gaan hiertegen in het verweer. Bieke en Marc krijgen van Marcs ouders hun begrafenisonderneming als huwelijksgeschenk. Marc en Bieke moeten hier op een beleefde manier vanaf zien te geraken.

Zaterdag 29 augustus 2020

(Seizoen 15 – aflevering 9 : De moeders)

Billie denkt er niet aan om voor zijn moeder iets te kopen voor moederdag. Doortje concludeert daaruit dat Billie haar niet graag meer ziet. Ze doet dan ook haar uiterste best om Billie terug voor zich te winnen. Ze wil zijn vriendin worden. De moeders van Marc en Bieke zijn vast van plan om van de bruiloft een groot feest te maken, tot grote wanhoop van Bieke.

F.C. De Kampioenen, van maandag t.e.m. zaterdag om 19.50 uur bij Eén.

Bekijk afleveringen van F.C. De Kampioenen via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close