Quantcast
Fictie

F.C. De Kampioenen van 20 tot 24 augustus

Traditiegetrouw worden iedere zomer de afleveringen van F.C. De Kampioenen nog eens uitgezonden op Eén. Bij MUDOO vindt u een overzicht van de afleveringen die deze week worden heruitgezonden.

Maandag 20 augustus 2018
(Seizoen 17 – aflevering 3: Spaghetti Championaise)

Marc is nog steeds op zoek naar werk. Uiteindelijk kan hij aan de slag als kok in de kantine van de Schellekes, een concurrerende voetbalploeg.

Dinsdag 21 augustus 2018
(Seizoen 17 – aflevering 4: Winterstop)

Het gaat niet zo goed tussen Bieke en Marc. Wanneer Marc de kans krijgt om Nicole en Hugo te interviewen voor Radio Hallo, zorgt dat alleen maar voor nog meer spanningen.

Woensdag 22 augustus 2018
(Seizoen 17 – aflevering 5: Love boat)

Pascale en Maurice gaan aan boord van de ‘Freedom of the Seas’ om het huwelijk van Marc en Bieke te redden. Pol en Doortje schepen ook in, maar alleen Doortje is enthousiast over haar droomvakantie.

Donderdag 23 augustus 2018
(Seizoen 17 – aflevering 6: Kalenders)

Bieke stelt voor om dit jaar een naaktkalender met de vrouwen te maken, om de clubkas te spijzen. Boma en de mannen willen wel een naaktkalender, maar dan wel één met écht mooie vrouwen. Achter de rug van hun vrouwen, gaan de mannen op zoek naar geschikt materiaal voor hun kalender. Fernand moet dringend nieuwe inkomsten binnenrijven, of een faillissement lijkt onafwendbaar. Doortje suggereert dat hij misschien ook kalenders kan gaan verkopen

Vrijdag 24 augustus 2018
(Seizoen 17 – aflevering 7: Allemaal beestjes)

Billie past, buiten medeweten van Doortje, enkele dagen op Tara, de rat van zijn nieuw lief. Binnen de kortste keren zet het lieve diertje de boel op stelten bij de Kampioenen.

F.C. De Kampioenen, van maandag t.e.m. vrijdag om 20.10 uur bij Eén.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close