Quantcast
Fictie

F.C. De Kampioenen van 17 tot 22 augustus 2020

Traditiegetrouw worden iedere zomer de afleveringen van F.C. De Kampioenen nog eens uitgezonden op Eén. Bij MUDOO vindt u een overzicht van de afleveringen die deze week worden heruitgezonden.

Maandag 17 augustus 2020

(Seizoen 14 – aflevering 11: Ardennenoffensief)

Pascale en Maurice gaan een dagje naar de Ardennen. Dit is niet naar de zin van Boma. Fernand spoort hem aan om de twee te achtervolgen en te verhinderen dat Maurice Pascale zou verleiden.

Dinsdag 18 augustus 2020

(Seizoen 14 – aflevering 12: Pol in de put)

Pol baalt omdat hij een week moet gaan logeren bij zijn schoonmoeder. Van collega Juul krijgt hij de tip een depressie voor te wenden. Pol doet dit, maar raakt verstrikt in zijn eigen spel.

Woensdag 19 augustus 2020

(Seizoen 14 – aflevering 13: Quix)

Carmen is geselecteerd om mee te doen aan Quix. Ze is al overtuigd dat ze drie keer zal spelen en heel wat geld mee naar huis zal nemen. Maurice is echter haar tegenspeler.

Donderdag 20 augustus 2020

(Seizoen 15 – aflevering 1: Baby baby)

Xavier ontmoet een oude liefde. Janine wordt zijn nieuwe overste in de kazerne. Fernand probeert Carmen ongerust te maken door allerlei insinuaties. Carmen beweert niet jaloers te zijn.

Vrijdag 21 augustus 2020

(Seizoen 15 – aflevering 2: Boma’s surprise)

Boma boekt een avonturenweekend in de Ardennen omdat hij denkt dat twee mooie hostesses hem dan fantastisch zullen vertroetelen. Hij moet echter de Kampioenen meenemen.

Zaterdag 22 augustus 2020

(Seizoen 15 – aflevering 3: In vuur en vlam)

De Kampioenen maken kennis met een vrouwelijke collega van Pol: Maya. Carmen is er van overtuigd dat Pol en Maya een verhouding hebben.

F.C. De Kampioenen, van maandag t.e.m. zaterdag om 19.50 uur bij Eén.

Bekijk afleveringen van F.C. De Kampioenen via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close