Quantcast
Fictie

F.C. De Kampioenen van 16 tot 20 juli

Traditiegetrouw zend Eén iedere zomer F.C. De Kampioenen nog eens uit. Bij MUDOO vindt u een overzicht van de afleveringen die worden heruitgezonden.

Maandag 16 juli 2018
(Seizoen 12 – aflevering 4: Dag van de secretaresse)

Boma wil dat Doortje absoluut deelneemt aan de ‘Supersecretary’-wedstrijd, maar zij ziet dit niet zitten. Boma slaagt erin Pol aan zijn kant te krijgen door hem een business-seatabonnement te beloven als Doortje wint. Wanneer Doortje erachter komt hoe de vork in de steel zit, besluit ze beide mannen een lesje te leren.

Dinsdag 17 juli 2018
(Seizoen 12 – aflevering 11: Made in Germany)

Boma heeft zakenrelaties met een Duitser die geïnteresseerd is in zijn worsten. Het belooft een grote klant te worden. Toevallig heeft deze ook een voetbalploeg onder zijn hoede en stelt Boma voor om een match te organiseren. Fernand neemt het op zich om de Kampioenen Duits te leren en Boma’s speech te schrijven. Pol en Marc moeten echter met Doortje en Bieke mee op weekend naar Parijs. Pol blijkt tot veel in staat om toch maar te kunnen thuisblijven.

Woensdag 18 juli 2018
(Seizoen 13 – aflevering 11: Hoogtevrees)

Carmen en Xavier zijn zondag vijfentwintig jaar getrouwd. Carmen verwacht dan ook iets heel speciaals. Xavier heeft dat echter vergeten en is in paniek om nog iets te verzinnen. Carmen denkt echter dat Xavier komedie speelt en bereidt zich dan ook voor op de verrassing van haar leven. Boma wordt ereburger, maar dit mag nog niet geweten zijn.Hij verneemt van Bieke dat de ereburger een ballonvlucht aangeboden krijgt. Het probleem is dat hij ongelooflijk veel last van hoogtevrees heeft. Boma wil zich echter niet laten kennen.

Donderdag 19 juli 2018
(Seizoen 17 – aflevering 9: Stokken in de wielen)

Ter gelegenheid van de kermis wordt er in de gemeente een koers voor amateurs georganiseerd. Pol rijdt mee voor de Kampioenen, om zo de herstellingswerken in de kleedkamer van de bezoekers te kunnen bekostigen. Fernand neemt diezelfde dag met zijn kampioen deel aan een duivenvlucht. Hij heeft het niet zo begrepen op de koers en steekt stokken in de wielen … Carmen voelt zich gediscrimineerd, want de koers is enkel bedoeld voor mannen. Zij wil ook meerijden … En Pascale is jaloers wanneer er een jeugdvriendin van Maurice opduikt …

Vrijdag 20 juli 2018
(Seizoen 18 – aflevering 1: Leven na de dood)

Maman is overleden. Maurice moet een paar dagen weg om de verkoop van het ouderlijke huis te regelen. Bij het opruimen van maman haar spullen ontdekt Pascale dat maman een kasteel bezat. Pascale voelt zich meteen een echte hofdame en waant zich meteen meer dan de andere Kampioenen. Ze besluit het café niet langer te huren, nu ze binnenkort op een kasteel gaat wonen. Boma moet op zoek naar een nieuwe cafébazin … Bieke is zwanger. Voor ze het nieuws wereldkundig maken, besluiten Bieke en Marc de bloedtest af te wachten. Het is Carmen niet ontgaan dat Bieke en Marc er goedgehumeurd bijlopen en zij zal koste wat het kost hun geheim achterhalen …

F.C. De Kampioenen, van maandag t.e.m. vrijdag om 20.10 uur bij Eén.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close