Quantcast
Televisie

Evy Gruyaert presenteert Superprestige met rappende veldrijders

Sven Nys zal zichzelf zaterdag niet opvolgen als eindwinnaar van de Superprestige veldrijden. Kersvers werelkampioen Matthieu van der Poel, Kevin Pauwels of misschien zelfs Lars van der Haar strijden in Middelkerke voor de eindoverwinning. Nadien zet Evy Gruyaert alle hoofdrolspelers live in de bloemetjes tijdens de Superpresige Slotshow en geven Nys en co een onverwachte invulling aan het woord ‘rap’.

Middelkerke

Matthieu van der Poel ligt in pole position om de Hansgrohe Superprestige te winnen. Hij verkeert in bloedvorm en heeft in de stand twee punten voorsprong opKevin Pauwels. Maar de stille crosser uit Kalmthout werd vorig jaar wel tweede in Middelkerke achter de toen ongenaakbare Tom Meeusen. Lars van der Haar kan als derde hond misschien wel verrassen wanneer de twee grootste kanshebbers elkaar in de vernieling rijden of een mindere dag hebben. De Nederlanders volgt in de stand immers op amper vijf puntjes van van der Poel en drie van Pauwels. Tijdens de Noordzeecross zorgt Phlippe Maertens voor deskunding commentaar, bijgestaan door Geert Wellens. Chris Mannaerts staat ondertussen met chronometer en microfoon in het veld.

Superprestige Veldrijden in Middelkerke, zaterdag 14 februari, vanaf 15u45 op VIER. 

Jaaroverzicht

Vlak na de laatste manche in de Superprestige, brengt VIER Sport in het jaaroverzicht de pittigste duels, de spannendste momenten en de spectaculairste duikelpartijen in het Superprestige Jaaroverzicht.

Supeprestige Jaaroverzicht, zaterdag 14 februari, om 17u50 op VIER.

Superprestige Slotshow

De veldrijders ruilen vlak na de laatste Superprestigeveldrit van dit seizoen hun koersoutfit in voor een net kostuum, want Evy Gruyaert ontvangt hen live in het Casino van Middelkerke voor de Superprestige Slotshow. Uiteraard vallen de winnaars van deze editie in de prijzen en Evy gaat in een heuse Start to Rap ook op zoek wie van hen naast rap fietst, ook rap kan rappen.

[quote type=”border_left”]Evy Gruyaert
“Dit voorjaar zul je me enkel zien in de Superprestige Slotshow op VIER. Alle pistes liggen open voor een volgend programma, maar de uitwerking ervan is nog bezig. Ik heb nu twee quizzen gepresenteerd, De val van 1 miljoen en Weet ik veel. Het is niet de bedoeling om ‘madammeke quiz’ te blijven.”[/quote]

Superprestige Slotshow, zaterdag 14 februari, vanaf 19u45 op VIER.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Close