Quantcast
Varia

Een tweede seizoen van ‘VTM Telefoneert’ nog niet helemaal zeker

Ook in 2014 bent u niet veilig voor de grappenmakers van VTM Telefoneert. Het dagelijkse programma met verborgen camera, waarbij BV’s onbekende medemensen in de maling nemen, viert weldra zijn 100ste aflevering en blijft zeker tot de zomer op de antenne. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Wat comic relief om de nieuwsfeiten van de dag door te spelen, daar zorgt VTM Telefoneert ook in het nieuwe jaar weer voor. Tussen het VTM NIEUWS en Familie haalt het duo elke werkdag een telefoongrap uit. Vanavond, in aflevering 95, geven ‘Familie’-echtpaar Roel Vanderstukken en Hilde De Baerdermaeker zich uit voor medewerkers van Natuurpunt en roepen ze mensen op om in hun eigen tuin een bomentelling uit te voeren, bladeren incluis.

VTM is alvast tevreden met het programma en wil het nog tot zomer op antenne houden.

“Eigenlijk kan je dit programma eindeloos rekken, maar misschien is het niet eindeloos leuk om naar te kijken. We willen ons ervoor behoeden dat het afgezaagd wordt. Daarnaast beginnen steeds meer mensen het programma te kennen, waardoor er wel eens gezegd wordt: “Dit is hier voor VTM Telefoneert zeker?

Of er dus een tweede seizoen komt, is nog niet zeker. Eerst afwachten of de kijker er na de 200ste aflevering nog pap van lust.

Herbekijk hier de aflevering van gisteren waar Kevin Janssens en Maaike Cafmeyer kunnen hun lach niet meer kunnen inhouden.

VTM Telefoneert, elke werkdag om 19u45 bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Close