Echte Verhalen: De Buurtpolitie van 6 tot 10 november

 Echte Verhalen: De Buurtpolitie van 6 tot 10 november

De Buurtpolitie is een populaire scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps. Hieronder kom je te weten wat er deze week te beleven valt voor de agenten van De Buurtpolitie.

Maandag 6 november 2017
Een vrouw verdenkt haar ex-man ervan stiekem zelfbruiner in haar bodylotion te hebben gedaan. Wanneer ze ook nog eens een indringer opmerkt in haar huis, vermoeden Koen en Tineke dat ze met een stalker te maken hebben.

Dinsdag 7 november 2017
Koen en Tineke rekenen een man in die zijn ex bedreigd heeft met een mes. Al snel blijkt dat de man niet is wie hij lijkt te zijn.

Woensdag 8 november 2017
Een peuter wordt achtergelaten in de vondelingenschuif. Koen en Tineke sporen de ouders op om te achterhalen waarom ze hun dochter hebben achtergelaten.

Donderdag 9 november 2017
Tijdens hun patrouille stoppen Koen en Tineke bij een krantenwinkel om een snack te kopen. De deuren staan wagenwijd open, maar van de uitbater ontbreekt elk spoor.

Vrijdag 10 november 2017
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een inbraak. Op het eerste zicht lijkt er niets aan de hand, tot Koen iets verdachts opmerkt. Na acht jaar duikt de gestolen oldtimer van Eric plots weer op.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, elke werkdag om 18.20 uur bij VTM.

Rune Meskens

Redacteur

Lees meer