Echte Verhalen: De Buurtpolitie van 30 oktober tot 3 november

 Echte Verhalen: De Buurtpolitie van 30 oktober tot 3 november

De Buurtpolitie is een populaire scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps. Hieronder kom je te weten wat er deze week te beleven valt voor de agenten van De Buurtpolitie.

Maandag 30 oktober 2017
Koen en Tineke onderzoeken een geval van oplichting. Een vrouw zou voor een paar duizenden euro’s aan kleren gekocht hebben bij een online shop, maar herinnert zich hier niets van.

Dinsdag 31 oktober 2017
De kleine Finn verdwijnt spoorloos uit de binnenspeeltuin. Via de bewakingsbeelden ontdekken Koen en Tineke dat hij is meegegaan met een onbekende vrouw.

Woensdag 1 november 2017
Tante Maria belt Koen op: ze heeft een inbreker naar binnen zien klimmen bij de buren. Koen en Tineke weten niet goed wat ze van haar verhaal moeten denken, maar besluiten toch langs te rijden.

Donderdag 2 november 2017
Een juwelierszaak wordt het slachtoffer van een gewapende overval. Koen en Tineke ondervinden dat de dader geen doetje is. De laatste tijd verdwijnen wcrollen uit de toiletten van openbare gebouwen.

Vrijdag 3 november 2017
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een verkeersongeval met blikschade. Een routineklus, denken ze, maar dan toch één met een ongewone afloop.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, elke werkdag om 18.20 uur bij VTM.

Rune Meskens

Redacteur

Lees meer