Quantcast
Fictie

Echte Verhalen: De Buurtpolitie van 2 tot 6 oktober

De Buurtpolitie is een populaire scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps. Hieronder kom je te weten wat er deze week te beleven valt voor de agenten van De Buurtpolitie.

Maandag 2 oktober 2017
Er zijn bloedsporen gevonden in de pastorie en de pastoor is nergens te bespeuren. De poetsvrouw is erg ongerust. Koen en Tineke onderzoeken de zaak.

Dinsdag 3 oktober 2017
Het belooft een drukke dag te worden voor Koen en Aziz. Niet alleen proberen ze een vermiste bejaarde vrouw terug te vinden, ze moeten ook afrekenen met een inbreker in de bibliotheek.

Woensdag 4 oktober 2017
Koen en Tineke onderzoeken een inbraak in een appartement. Wanneer ze twee onbekende individuen aantreffen in de kelder denken ze dat de zaak opgelost is.

Donderdag 5 oktober 2017
Een vrouw hoopt haar tweelingdochters terug te vinden die ze 27 jaar geleden ter adoptie heeft afgestaan. Koen en Tineke krijgen in deze zaak hulp van de commissaris.

Vrijdag 6 oktober 2017
Koen werkt vandaag samen met Femke. Ze onderzoeken een melding van babymishandeling. Een andere baby werd achtergelaten in een auto. Een man komt de verdwijning van zijn vrouw aangeven.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, elke werkdag om 18.20 uur bij VTM.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close