Echte Verhalen: De Buurtpolitie van 13 tot 17 november

 Echte Verhalen: De Buurtpolitie van 13 tot 17 november

De Buurtpolitie is een populaire scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps. Hieronder kom je te weten wat er deze week te beleven valt voor de agenten van De Buurtpolitie.

Maandag 13 november 2017
Koen en Tineke onderzoeken de verdwijning van een wielertoerist en de diefstal van een tractor. Tot hun verbazing vinden ze een verband tussen beide zaken. Een winkeldetective wordt neergestoken..

Dinsdag 14 november 2017
Volgens tante Maria is er een piepjonge drugsdealer aan het werk op het pleintje in haar straat. Koen en Tineke vatten post in haar woonkamer in de hoop de dealer te kunnen vatten.

Woensdag 15 november 2017
Koen en Tineke vinden een mummie langs de kant van de weg. De wetsdokter doet een bijzondere vaststelling op het lichaam. Floor en Femke krijgen te maken met een voltallige klas spijbelaars.

Donderdag 16 november 2017
Een spoedarts zit opgesloten in een hotel waar alle deuren plots geblokkeerd zijn. Hij verwittigt de commissaris, die samen met Koen en Tineke op onderzoek uitgaat.

Vrijdag 17 november 2017
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een mogelijke inbraak. Wanneer ze de inbreker op heterdaad willen betrappen, stuiten ze op een verrassing.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, elke werkdag om 18.20 uur bij VTM.

Rune Meskens

Redacteur

Lees meer