Quantcast
Televisie

Duo’s pakken hun koffers: welke 2 finalisten verhuizen naar Blankenberge?

In Blankenberge zijn de nieuwe pop-ups bijna klaar. De grote vraag blijft: wie worden de finalisten? De voorbije weken schakelde de wedstrijd een versnelling hoger. De jury wou zo goed mogelijk weten welk duo per stad de ster verdient, die 4.000 euro waard is én een plek in de finale. Ze stuurden recensenten, de hygiëne en de cijfers werden tegen het licht gehouden en alle duo’s kregen een doorgedreven coaching van de juryleden zelf. Morgen komen Sergio, Gert en Sepideh een laatste keer langs in de pop-ups om te zien wie het meest gedaan heeft met hun tips en wie het meest klaar is voor de finale.

Sergio, Gert en Sepideh komen al vroeg aan in Antwerpen. Bij TJOP’S ligt het vlees nog op de grill. Birger moet dus improviseren om de jury iets te kunnen aanbieden. Het uitgelezen moment om de tips van Sergio tijdens de kookles in Koksijde in de praktijk te brengen. Ook bij Madam P. is er nog niet veel vlees klaar. Laure en Charlotte stillen de eerste honger dan maar met droge worst… Hun nieuwe sidedishes worden alvast enthousiast onthaald.

Mitchell zit vol inspiratie. Met een nieuw menu en nieuwe kunstenaars gooien hij en Daniela alles in de strijd om de ster te bemachtigen. Tussen Leena en Yannick lijkt alles weer koek en ei. Niet wetende wat de buren hebben ondernomen, komen ook zij met een nieuw lentemenu op de proppen. Werken hun lentekriebels aanstekelijk op de jury?

Na de laatste avondservice nemen de duo’s afscheid van hun personeel en pakken ze hun inboedel in. Slechts twee van hen zullen die meteen weer kunnen uitpakken in Blankenberge. Welke concepten verhuizen straks naar de Noordzee? De boodschap van de jury wordt allesbeslissend…

Mijn Pop-uprestaurant 2017, donderdag 30 maart om 20.35 uur bij VTM.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close