Quantcast
Televisie

Dit zijn de juryleden van ‘Dancing with the Stars’

Davy Brocatus, Sam Louwyck, Jan Kooijman en Joanna Leunis. Dat zijn de vier juryleden van het tweede seizoen van ‘Dancing with the Stars’.

Als jurylid van voorganger ‘Sterren op de Dansvloer’ én met zijn 30 jaar ervaring in de danswereld, weet Davy Brocatus perfect waar hij op moet letten bij de kandidaten.

Sam Louwyck kennen we dan vooral als acteur uit films zoals Rundskop, d’Ardennen en Belgica. Maar in ‘Eigen Kweek’ speelde hij voor het eerst een uitgesproken rol. Daarnaast is hij ook danser, choreograaf en zanger. Sam is eveneens bekend als schrijver en uitvoerder van alternatief ballet.

Jan Kooijman en Joanna Leunis waren ook al jurylid in het eerste seizoen van ‘Dancing with the Stars’. Leah Thys en Michel Froget zijn er dit jaar dus niet meer bij.

Vanaf zondagavond 22 september zullen zij de technische hoogstandjes, pittige dansmoves en star quality van Julie Vermeire, Jani Kazaltzis, Michaël Pas, Evy Gruyaert, Kelly Pfaff, Viktor Verhulst, Christoff, Ann Pira en Ianthe Tavernier beoordelen. Wie zet zijn beste dansbeentje voor en gaat met de meeste punten lopen?

‘Dancing with the Stars’, vanaf zondagavond 22 september op VIER.

Tags
Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde Artikelen

Close