Quantcast
Disney+

Dit zie je in januari 2021 op Disney+

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic, inclusief exclusieve Disney+ Originals. Het nieuwe jaar begint met nog meer Disney+ Originals. Ontdek hier welke films en series Disney+ in januari voor ons in petto heeft.

Wandavision – vanaf vrijdag 15 januari 2021

WandaVision is een heerlijke combinatie van klassieke televisie en het Marvel-universum. Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) – twee wezens met superkrachten in een schijnbaar ideaal huwelijk in een Amerikaans buitenwijk – beginnen te vermoeden dat niets is wat het lijkt. De nieuwe serie wordt geregisseerd door Matt Shakman. De hoofdschrijver is Jac Schaeffer. 

Earth to Ned – vanaf vrijdag 1 januari 2021

Heb jij in september ook zo genoten van Earth to Ned toen Ned, Cornelius en B.E.T.I voor het eerst met hun ruimteschip landden op Disney+? Schrijf dan snel 1 januari in je agenda voor 10 volledig nieuwe afleveringen.

De latenightshow van de Jim Henson Company wordt gepresenteerd door de geweldige alien-commandant Ned en zijn luitenant Cornelius. Het duo blies hun aanval op de aarde af omdat ze helemaal verliefd werden op onze cultuur. Live vanuit hun ondergrondse ruimteschip interviewen Ned en Cornelius de grootste sterren van onze planeet. Met de hulp van de kunstmatige intelligentie van het schip, genaamd B.E.T.I., en de destructieve Clods moet Ned zijn show wel geheimhouden voor zijn thuisplaneet, anders wacht hem de toorn van de Admiraal van de Intergalactische Vloot. 

Marvel Studios: Legends – vanaf vrijdag 8 januari 2021

In Marvel Studios: Legends passeren alle helden en schurken die binnenkort hun opwachting maken in de langverwachte nieuwe shows de revue. Het is een fantastische voorbode voor de avonturen die Disney+ in 2021 op je loslaat. De eerste twee afleveringen zetten Wanda Maximoff en Vision in de spotlights.

Pixar Popcorn – vanaf vrijdag 22 januari 2021

Pixar Popcorn, vanaf januari 2021 op Disney+, is een reeks kortfilms van Pixars getalenteerde artiesten met gloednieuwe mini-verhalen rond de Pixar-personages. 

Tijd om te (her)ontdekken…

Epic (2013) – vanaf vrijdag 1 januari 2021

Epic is een avontuurlijke animatiefilm die de deuren van een unieke, ongeëvenaarde fantasiewereld opent. De makers van Ice Age en Rio brengen met Epic een verhaal over de eeuwige strijd tussen goed en kwaad. De goede krachten houden de magische wereld in leven en de kwade krachten, ofwel de Boggans, willen die wereld net verwoesten. Wanneer een tienermeisje op magische wijze wordt getransporteerd naar een geheim universum trekt ze samen met de Bladermannen en een team van komische figuren op pad om hun wereld – en de onze – te redden.

The Call Of The Wild (2020) – vanaf vrijdag 8 januari 2021

Gebaseerd op het legendarische avontuur van Jack London, vertelt The Call Of The Wild het avontuurlijke verhaal van de heldhaftige hond Buck. Zijn rustige leventje komt plotseling op zijn kop te staan wanneer hij van zijn thuis in Californië wordt weggerukt en in de woeste natuur van de Yukon in Canada terechtkomt tijdens de Goudkoorts van eind 19e eeuw.  Als het nieuwste lid van een postbezorgings-hondenteam, waarvan hij tot leider uitgroeit, beleeft Buck het avontuur van zijn leven. Hij vindt daarmee zijn roeping in het leven en wordt zijn eigen baas.

Hidden Figures (2016) – vanaf vrijdag 22 januari 2021

Hidden Figures vertelt het ongelooflijke, nooit eerder vertelde en waargebeurde verhaal van drie briljante vrouwen die hun dromen najoegen en zo het hele land inspireerden. De film gaat over een eliteteam van Afro-Amerikaanse vrouwelijke NASA-wiskundigen, het brein achter de overwinning van de VS in de grote ruimterace tegen de Sovjet-Unie. Een astronomische prestatie in de strijd om gelijke rechten en kansen.

National Geographic op Disney+

Mega Hammerhead – vanaf vrijdag 1 januari 2021

De hamerhaai is een van de meest herkenbare diersoorten op aarde. Maar heel weinig mensen weten dat het ook een van de meest geëvolueerde en gespecialiseerde roofdieren ooit is. Dr. Neil Hammerschlag en zijn onderzoeksteam gaan op pad om alles te ontdekken over deze mysterieuze haai. Ze gaan op zoek naar de meest ongrijpbare van allemaal: de Grote Hamerhaai, een haai die tot 6 meter lang kan worden en meer dan 400 kg kan wegen.

De Great Shark Chow Down – vanaf vrijdag 1 januari 2021

De meest vooraanstaande wetenschappers en filmmakers ter wereld herbeleven vijf buitengewone haaienvoedermomenten. De Great Shark Chow Down is een episch eerbetoon aan haaien van over de hele wereld: van nachtelijke zwempartijen met 700 grijze rifhaaien, een 300-koppige bijeenkomst van zwartpunthaaien tot schemerhaaien en koperhaaien die duizenden aasvissen opslokken en het spectaculaire zicht van meer dan 200 grote blauwe haaien die het karkas van een walvis van zeven ton opeten. De show eindigt met de waarschuwing dat het binnenkort wel eens gedaan zou kunnen zijn met deze spectaculaire voedersessies, nu het aantal haaien wereldwijd razendsnel daalt.

Expedition Amelia

National Geographic-verkenner Bob Ballard was de eerste die de Titanic ontdekte. Nu trekt hij naar een afgelegen eiland in de Stille Oceaan om het volgende grote mysterie op te lossen – de verdwijning van Amelia Earhart. Deze luchtvaartpionier brak verschillende records in de lucht en schopte op de grond evenveel barrières voor vrouwen onderuit. Zo werd ze een van de beroemdste vrouwen uit de geschiedenis. Maar in 1937 verdween ze plots van de aardbol. Kan Ballard vandaag haar vliegtuig terugvinden?

Weg met de januari-blues

Nu de feestdagen voorbij zijn en de dagen nog steeds kort en koud zijn, durft de winterblues al eens naar boven komen. Maar geen nood, of je nu je goede voornemens aan het bedenken bent of heel graag even aan de realiteit ontsnapt, Disney+ staat voor je klaar met een heleboel opbeurende films. 

De première van de animatiefilm The Book of Life, de komedie Doctor Dolittle 3, de muziek- en dansfilm Drumline of de gigantische catalogus van hartverwarmende Disneyklassiekers… Je vindt sowieso een film die een glimlach op je gezicht tovert en de januariblues verjaagt.

En dat is niet alles!

Eragon (2006) – vanaf vrijdag 8 januari 2021

Eragon is een fantasy-avontuur voor jongeren naar de fenomenaal succesvolle roman van Christopher Paolini. Dit eerste deel van de epische trilogie “Het Erfgoed” is een tijdloos maar modern verhaal. In een mythische tijd wordt een tienerjongen met de hulp van een wijze oude man een echte drakenrijder. Met zijn pasgeboren draak wreekt hij de moord op zijn oom, redt hij een mooie krijgster en vecht hij tegen een woeste tiran.

Flicka: Country Pride (2012) – vanaf vrijdag 22 januari 2021

Toby (Clint Black) gaat aan de slag in een stal en neemt Flicka op sleeptouw. Kelly, de tienerdochter van de eigenaar, ontwikkelt al snel een band met het wilde paard. Als ruiter in de dop hoopt Kelly dat ze Flicka kan dresseren om deel te nemen aan een naderende wedstrijd, hoewel haar moeder dat afkeurt. 

Ramona and Beezus (2010) – vanaf vrijdag 29 januari 2021

Disney + is verkrijgbaar aan 6,99 euro/maand of voor 69,99 euro/jaar.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten

Close