Quantcast
Televisie

Dit zie je bij VTM en VTM GO op donderdag 2 april 2020

In tijden van Corona wordt er veel televisie gekeken op de analoge en digitale kanalen. Omdat veel kijkers door de bomen het bos niet meer zien, somt MUDOO enkele kijktips op die u bij VTM en VTM GO kunt zien. Veel kijkplezier!

Highlights bij VTM:

  • In Blijf in uw kot gaat Koen Wauters morgen, donderdag 2 april om 09.00, voor een hattrick. Samen met Qmusic-dj Vincent Fierens krijgt hij virtueel bezoek van o.a. sterrenchef Sergio Herman, Joke Emmers en de familie Pfaff. Ibe trakteert hen en heel Vlaanderen op een quarantaineconcert.
  • Om 20.35 valt het doek onherroepelijk voor één duo uit de tweede groep hobbykoks in Mijn Keuken Mijn Restaurant. Sergio Herman en Marcelo Ballardin schuiven aan tafel bij hartsvriendinnen Kim en Charlotte uit Beerse en Merksem. Stoten zij hun concullega’s Ayse en Lorenzo nog van de troon of is er een sprankeltje hoop voor Charlotte en Charlot die momenteel de laagste score hebben? Wie moet de wedstrijd verlaten en welke duo’s stoten door naar de volgende ronde, de Battles?
  • In Alloo in de Nacht om 21.30 bezoekt Luk Alloo de werkplaats en de dispachtingdienst van De Lijn. Verder loopt hij binnen in het dorpscafé ‘Dorpscafé’ in Emblem en ontmoet hij kunstenaar Alfred Mastenbroek die tussen 01.30 en 07.00 zijn grote schilderwerken afwerkt. Luk ontmoet ook Stefan, een dierenarts die 24/7 stand-by is in een paardenkliniek, en Jan, een verpleger die ’s nachts mensen bijstaat.

Highlights bij VTM GO: 

  • Op 1 april – en bij uitbreiding ook op 2 april – mag er al eens gelachen worden. Daarom voorziet VTM GO een flinke dosis humor met reeksen zoals Altijd Prijs, Kafka en Allemaal Chris. Wie er toch liever de spanning inhoudt, kan die vinden in Containment, de Amerikaanse remake van de VTM-reeks Cordon. Containment is ook elke maandag om 23.30 te zien bij Q2.
Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten

Close