Quantcast
Netflix

Deze titels verschijnen van 5 tot 11 oktober 2020 op Netflix

Netflix is met meer dan 193 miljoen abonnees wereldwijd de grootste streamingsdienst en heeft een grote voorsprong op concurrenten zoals Disney + en Apple TV +. Het succes van Netflix is dat het bedrijf miljarden investeert in eigen content. Deze titels verschijnen deze week op Netflix.

Verschijnt op dinsdag 6 oktober

StarBeam Halloween Hero

In deze reeks voor de allerkleinste steelt de gulzige kapitein Visbaard al het Halloween snoepgoed voor zichzelf. Gelukkig hebben Sterrenstraal en Boost een paar trucjes achter de hand om de boel te redden.

Verschijnt op woensdag 7 oktober

Hubie Halloween

Halloween is een periode waar Netflix maar al te graag op inspeelt. Op woensdag 7 oktober gaat er een nieuwe film in première van en met Adam Sandler, die eerder al Murder Mystery en Uncut Gems maakte voor de streamingdienst. In Hubie Halloween is Hubie niet de populairste man in Salem, Massachusetts, maar als Halloween echt griezelig wordt, gaat deze goedhartige angsthaas op pad om zijn stad te beschermen.

To the Lake

Een nieuwe serie voor mensen die al fan waren van Ratched en La Valla. In To the Lake dreigt het einde van de beschaving door een vreselijke ziekte. Een groep mensen zet hun leven, liefde en menselijkheid op het spel in een wrede strijd om te overleven.

Private Lives

Private Lives is een Koreaanse serie waarin oplichters een duistere spionagecomplot ontdekken onder leiding van de overheid en een op winst belust bedrijf.

Do Do Sol Sol La La Sol

Naast Private Lines komt er nog een Koreaanse serie naar Netflix. In Do Do Sol Sol La La Sol raakt een rijke pianiste alles kwijt. Door glinsterende sterretjes wordt ze naar een klein dorpje geleid, waar ze hoop, liefde en een thuis vindt.

Verschijnt op donderdag 8 oktober

Bigflo & Oli: Hip Hop Frenzy

In deze muziekdocumentaire volgen we het Franse rapduo Bigflo & Oli als ze aan hun grootste tournee beginnen.

Verschijnt op vrijdag 9 oktober

The Haunting of Bly Manor

The Haunting of Bly Manor is de vervolgreeks op The Haunting of Hill House. In deze 9-delige reeks betekent ‘dood’ niet ‘weg’. Een au pair komt terecht in een afgrond vol angstaanjagende geheimen in deze gothic romance.

Deaf U

Deze docuserie volgt een groep studenten die naar de Gallaudet University gaan, een privéschool voor doven en slechthorenden.

The Forty-Year-Old Version

De worstelende toneelschrijfster Radha uit New York wordt 40 en hoopt op een doorbraak. Ze vindt een nieuwe inspiratie door te beginnen met rappen.

Ginny Weds Sunny

In deze Indiaanse komedie wil een vrijgezel graag trouwen, maar wordt hij steeds door vrouwen afgewezen. Hij probeert een oude vlam terug te winnen met hulp uit onverwachte hoek: haar moeder.

Fast & Furious Spy Racers – seizoen 2

De Spy Racers zijn terug! Met nieuwe auto’s en undercover identiteiten neemt de bemanning hun eerste internationale missie in Rio aan.

Lees ook: Netflix onthult de eerste beelden van het vierde seizoen van The Crown

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close