De plannen van VTM: ja, je beleeft het hier!

 De plannen van VTM: ja, je beleeft het hier!

Vandaag werd de nieuwe programmatie van vtm wereldkundig gemaakt. Natuurlijk houden we jullie hierover op de hoogte, een overzicht.

The Voice van Vlaanderen kan tijdens zijn tweede seizoen nog meer kijkers bekoren dan tijdens de eerste editie. Op 1 maart zijn er de battles.

Dit voorjaar geeft Dina Tersago Vlaanderen een gezondheidsinjectie. Samen met vijf mannen en vrouwen maakt ze in Let’s Get Fit! werk van het voornemen dat bij heel wat mensen over de tong rolt bij de start van een nieuw jaar. Gefl ankeerd door bewegingsexpert Mulamba Van den Hende en voedingscoach Tanja Callewaert motiveert ze in Let’s Get Fit! iedereen om actiever door het leven te gaan en gezond te eten.

Vanaf dinsdag 5 maart is er opnieuw Beste Hobbykok van Vlaanderen met Sergio en Gert (van Hertog Jan).

Het programma Uit De Kast zal vanaf half maart op het scherm komen. Daarin gaat Roos Van Acker met enkele gay jongeren de familie en vriendenkring inlichten over de seksuele voorkeur van hun zoon, dochter of kameraad.

Het tweede seizoen van Danni Lowinski komt vanaf 28 februari op het scherm.
Dokters volgt 5 artsen die patiënten ontvangen met de meest uiteenlopende ziektes. De ziekenhuisverhalen zijn op waarheid gebaseerd en worden vertolkt door acteurs, maar ook door ‘ervaringsdeskundigen’. Deze patiënten hebben dus echt de desbetreffende ziekte of hebben hem in het verleden gehad. Ook het merendeel van de artsen heeft een medische achtergrond. Het zal geprogrammeerd worden net voor het VTM NIEUWS van 19u.

Vanaf zaterdag 2 maart is er op zaterdag een dierenprogramma met Staf Coppens, Wild van Dieren.

Manneke Paul is er ook opnieuw. Vanaf 10 maart terug hij terug, keer per week live op zondagavond en woensdag.

Vanaf maandag 4 maart zijn er nieuwe aflevering van Zone Stad.

Verder zijn er ook nog Stressvakantie WinterAspe en De Kotmadam.

MUDOO

Lees meer