Quantcast
Televisie

‘De Make-Under’ met Eline De Munck elke woensdag op Vitaya

Dames met een overdreven stijl de metamorfose van hun leven geven. Dat is waar De Make-Under ook dit tweede seizoen voor staat.

Onder het motto ‘less is more’ bezorgen Eline De Munck – die dit seizoen in de huid kruipt van presentatrice – en haar professioneel stylingteam hen een natuurlijke look.

Sommige vrouwen gaan zo ver in hun styling dat er van een natuurlijke look geen spoor meer is: een uitzinnige hoeveelheid make-up, valse wimpers, haarextensies of een uitgesproken en vaak overdreven kledingstijl. Vaak schuilt er echter een natuurlijke schoonheid onder zo’n extreme look en die willen we naar boven halen.

Het programma

Naast Eline als nieuwe presentatrice, wordt ook het programma dit seizoen in een nieuw kleedje gestoken. Zo dompelt Eline zich eerst onder in de leefwereld van de kandidaten, omdat ze in De Make-Under een persoonlijke aanpak wil hanteren.

Nieuw is dan ook dat Eline de dames thuis gaat opzoeken en daar samen met hen gaat graven tussen hun outfits, make-up en andere beautyspullen. Ze maakt ook kennis met familie en vrienden en komt onderweg te weten waarom deze dames zo graag een Make-Under willen of nodig hebben.

Na een uitgebreide kennismaking bij hen thuis, ontvangt ze de kandidaten in De Make-Understudio. Daar wordt ze bijgestaan door haar professioneel Make-Underteam: visagiste Giusi Sciarratta en kapper Steven St Clayr zijn opnieuw van de partij, styliste Sarra Feriani vervoegt het team als nieuwkomer. Dit seizoen zal het stylingteam meer dan ooit inspelen op tips & tricks op maat van de kandidaat, zodat ze ook na het programma hun Make-Under kunnen toepassen.

Eline neemt de dames dit seizoen ook mee naar de gekende Make-Under spiegel, waar ze hen vraagt om al hun make-up en juwelen af te nemen. Hierna worden zo door het Make-Underteam getransformeerd in natuurlijke schoonheden met klasse. Ondertussen ontvangt Eline familie en vrienden van de dames. Hoe hopen zij hun geliefde te zien? Iedereen wacht gespannen op het moment dat de kandidate haar nieuwe look onthult. Maar nog belangrijker is: hoe vindt de dame in kwestie haar nieuwe look?

Vanaf 12 maart 2014 kan je elke woensdagavond bij Vitaya terecht om het verhaal te ontdekken van verschillende dames die ontdaan worden van hun extreme look. Vergeet de make-over. Het is tijd voor De Make-Under

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Close