Inhouden

De Kotmadam van 25 tot 29 juni

Heel de zomer lang zend VTM (opnieuw) De Kotmadam uit. Bij MUDOO vindt u een overzicht van de afleveringen die worden heruitgezonden.

Maandag 25 juni 2018

(Seizoen 9 – aflevering 3: Het einde)
Jef kan tegen een goede prijs een visvijver kopen, maar hij moet wel snel beslissen. Hij kan zijn echtgenote verschalken met de hulp van Odilon: die zal meer dan de helft van de aankoopprijs ophoesten.

Dinsdag 26 juni 2018

(Seizoen 9 – aflevering 4: Speldenkussen)
Jeanne gaat per ongeluk op een speldenkussen zitten en Jef moet er een voor een de priemen uittrekken. Een pijnlijke bedoening en Mimi hoort de kotmadam tot in de winkel roepen. Ze polst bij Odilon wat er aan de hand is, maar zoals gewoonlijk weet die niet van welk hout pijlen te maken. Mimi vermoedt dat Jeanne door Jef mishandeld wordt en schakelt Lus in. Die gelooft er niets van, tot haar kotmadam met een blauw oog opstaat.

Woensdag 27 juni 2018

(Seizoen 9 – aflevering 5: Eurosubsidies)
Hugo is dolverliefd op Veerle, een meisje dat op zoek is naar een nieuw kot. Hij zou maar wat graag hebben dat zij de plaats inneemt van Gentil. Dieter is bereid om Jeanne te bewerken en vervalst een brief van de Europese Gemeenschap. Alle kotmadammen krijgen eurosubsidies als ze twee of meer buitenlandse studenten op kot hebben. Tineke is een Hollandse en Hugo kent nog een Zweeds meisje dat een onderkomen zoekt : Vörle !

Donderdag 28 juni 2018

(Seizoen 9 – aflevering 6: De gerante)
Jeanne wordt door haar vroegere baas gevraagd om gerante te worden van zijn supermarkt. Ze wil het aanlokkelijke aanbod echter afslaan omdat ze vreest haar studenten niet vaak meer te zullen zien.

Vrijdag 22 juni 2018

(Seizoen 9 – aflevering 7: Detective)
Er wordt regelmatig gestolen in het snoepwinkeltje. Jeanne wijst een beschuldigende vinger naar de punkers, die vaak voor haar zaak rondhangen.

De Kotmadam, elke werkdag om 20.00 uur bij VTM.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Redacteur

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Back to top button