Quantcast
Fictie

De Kotmadam van 11 tot 15 juni

Heel de zomer lang zend VTM (opnieuw) De Kotmadam uit. Bij MUDOO vindt u een overzicht van de afleveringen die worden heruitgezonden.

Maandag 11 juni 2018

(Seizoen 8 – aflevering 10: Bijgeloof)
De winkel moet herschilderd worden en Jef rekent natuurlijk op de hulp van Odilon. Odilon heeft in zijn droom zijn eigen begrafenis bijgewoond en staat doodsangsten uit. Jef moet lachen met Odilons droom, tot hij merkt dat angst verlammend werkt.

Dinsdag 12 juni 2018

(Seizoen 8 – aflevering 11: Tuinman)
Jeanne heeft het goed geregeld; Jef gaat enkele uren bijverdienen als tuinman van madame Hulpiau en met dat geld kan Jeanne hulp aannemen in de winkel. Weet Jeanne dan niet dat Jef principieel tegen zwartwerk is, zéker als hij zelf dat moet leveren?

Woensdag 13 juni 2018

(Seizoen 8 – aflevering 12: Actiegroep)
De tijd van de studentendopen is aangebroken. Een ware marteling voor deftige burgers als madame Hulpiau. Jeanne ziet geen graten in deze traditie, tot wanneer Hulpiau haar het voorstel doet om woordvoerster van de campagne tegen studentendopen te worden.

Donderdag 14 juni 2018

(Seizoen 8 – aflevering 13: België-Holland)
Twee gratis tickets voor de match België-Nederland in een huis met vijf voetbalfanaten: dat is om moeilijkheden vragen. En wanneer Odilon dan nog met twee valse tickets komt aanzetten, is het hek helemaal van de dam.

Vrijdag 15 juni 2018

(Seizoen 8 – aflevering 14: Alles voor de wetenschap)
Er loopt een wetenschappelijk onderzoek naar de meest voorkomende bacteriën in de Vlaamse keukens. Jeanne en Mimi nemen deel aan het experiment. Jeanne wil natuurlijk dat er in haar keuken geen enkel van die ondingen gevonden wordt. Iedereen in huis wordt dan ook verondersteld zich te buigen naar haar buitenissige hygiënische voorschriften.

De Kotmadam, elke werkdag om 20.00 uur bij VTM.

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close