Quantcast
Fictie

De Buurtpolitie van 7 tot 11 september 2020

De Buurtpolitie is een populaire scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps. Hieronder kom je te weten wat er deze week te beleven valt voor de agenten van De Buurtpolitie.

Maandag 7 september 2020

Koen en Tineke krijgen bezoek van de bibliothecaris. De voorbije dagen zijn in de bibliotheek twee boeken besmeurd met uitwerpselen, en daar blijft het niet bij. De auto van de burgemeester wordt op klaarlichte dag gestolen vanop de parking van het gemeentehuis. Floor en Femke onderzoeken de zaak en ontdekken dat de dieven bijzonder listig te werk zijn gegaan.

Dinsdag 8 september 2020

Koen en Tineke hebben nachtdienst en krijgen het bezoek van de pastoor, die vreemde geluiden heeft gehoord op het kerkhof. De agenten gaan kijken wat er daar aan de hand is. Obi is samen met Patrick op patrouille in een woonwijk. Ze zoeken de inbreker die er al een paar nachten aan het werk is. Het licht van een zaklamp trekt Patricks aandacht.

Woensdag 9 september 2020

Bij een overval op een wijnhandel raakt een van de overvallers zwaargewond. Wanneer hij in de ambulance ligt, gaat zijn kompaan er met het voertuig vandoor. Koen en Tineke zetten de achtervolging in. Eric en Brigitte onderzoeken het plotse overlijden van een jonge vrouw. Ze is het slachtoffer geworden van een gevaarlijke rage.

Donderdag 10 september 2020

Een vrachtwagenchauffeur vindt een verstekeling in de laadruimte van zijn vrachtwagen. De zaak loopt echter anders dan Koen en Tineke hadden verwacht. Getuigen hebben een man over straat zien lopen met een wapen. Robin en Tom gaan voorzichtig naar hem op zoek, want de verdachte staat bekend als gevaarlijk.

Vrijdag 11 september 2020

Een vrouw wordt lastiggevallen door een man die beweert dat zijn vals gebit in haar tuin zou liggen. Koen en Tineke vermoeden dat het om een inbraakpoging gaat. Eric en Brigitte zijn op patrouille. Ze rijden achter een bus, wanneer een van de passagiers hun aandacht probeert te trekken met een opmerkelijke boodschap.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, van maandag t.e.m. vrijdag om 17.45 uur bij VTM.

Bekijk meer afleveringen van De Buurtpolitie via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close