Quantcast
Fictie

De Buurtpolitie van 7 tot 11 mei

De Buurtpolitie is een populaire scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps. Hieronder kom je te weten wat er deze week te beleven valt voor de agenten van De Buurtpolitie.

Maandag 7 mei 2018

De directeur van de kunstacademie treft inbraaksporen aan in zijn school. Koen en Tineke gaan samen met Barry op zoek naar de inbrekers.

Dinsdag 8 mei 2018

Een gezin wordt het slachtoffer van ernstig vandalisme. Koen en Lotte ontdekken dat de dader vooral de dochter van het gezin viseert.

Woensdag 9 mei 2018

Iemand heeft met de gegevens van Koen een vals profiel aangemaakt op een datingsite. Om de schuldige te ontmaskeren, kunnen hij en Lotte rekenen op de hulp van poetsvrouw Gonda.

Donderdag 10 mei 2018

Een wandelaar is verbaasd wanneer hij iets vindt in de Tulpenlaan. Het wordt het begin van een dag vol vreemde voorwerpen voor Koen en Lotte. Obi en Aziz zijn op zoek naar de mysterieuze wekker die een verpleegster al wekenlang uit haar slaap houdt.

Vrijdag 11 mei 2018

Eric en Brigitte rekenen een zakkenroller in die het op Eric had gemunt. Daarna bieden ze versterking aan Koen en Tineke die jacht maken op een gevaarlijke ontsnapte gevangene. Het wordt een interventie die de agenten niet snel zullen vergeten.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, elke werkdag om 18.20 uur bij VTM.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close