Quantcast
Fictie

De Buurtpolitie van 31 augustus tot 4 september 2020

De Buurtpolitie is een populaire scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps. Hieronder kom je te weten wat er deze week te beleven valt voor de agenten van De Buurtpolitie.

Maandag 31 augustus 2020

Een bejaarde dame heeft al enkele weken te lijden onder geluidsoverlast van haar buren. Maar wanneer Koen en Tineke ter plaatse komen, is er niks te horen. De zaak herinnert Tineke aan haar oma.

Dinsdag 1 september 2020

Tante Maria heeft gezien hoe twee kinderen geld stelen van een vrouw door haar te laten schrikken. Wanneer ze een tweede gelijkaardige melding krijgen, vermoeden Koen en Tineke dat er een bende aan het werk is. Een juwelier wordt vermoord.

Woensdag 2 september 2020

Verschillende mensen beweren een krokodil te hebben gezien in de vijver in het park. Koen en Patrick vinden echter geen spoor van het dier. Wordt de parkvijver een nieuwe Loch Ness?

Donderdag 3 september 2020

Koen krijgt op kantoor het bezoek van zijn halfzus Lotte, die al enkele dagen op Barry past. Barry is plots erg ziek geworden. Koen gaat mee met zijn zus om te onderzoeken hoe dit is kunnen gebeuren.

Vrijdag 4 september 2020

Een vrouw komt lang omdat haar auto zou zijn weggesleept, maar bij de takeldienst weten ze van niets. Koen en Tineke vrezen dat de auto is gestolen.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, van maandag t.e.m. vrijdag om 17.45 uur bij VTM.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close