Quantcast
Fictie

De Buurtpolitie van 14 tot 18 september 2020

De Buurtpolitie is een populaire scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps. Hieronder kom je te weten wat er deze week te beleven valt voor de agenten van De Buurtpolitie.

Maandag 14 september 2020

Een jongedame heeft online pakjes besteld, maar deze zijn nooit afgeleverd. Haar buurvrouw heeft getekend voor ontvangst, maar die weet van niets. Koen en Tineke onderzoeken de zaak. Obi en Aziz rukken uit voor een woninginbraak. De dader is nog aanwezig, maar slaat op de vlucht.

Dinsdag 15 september 2020

Er wordt ingebroken in een beenhouwerij. Koen en Tineke merken al snel dat er een geurtje aan zit. Stafke heeft in de kringloopwinkel een ongewone vondst gedaan. Hij brengt deze naar Floor en Femke, in de hoop dat zij de rechtmatige eigenaar kunnen opsporen.

Woensdag 16 september 2020

Koen en Tineke moeten bemiddelen bij een ruzie in een taverne. De ouders van de 16-jarige Lore hebben een verontrustend berichtje gekregen van hun dochter. Eric en Brigitte starten meteen een zoektocht naar het meisje.

Donderdag 17 september 2020

Een vrouw doet aangifte van een autodiefstal. Ze is niet alleen haar auto kwijt, maar ook haar hond die nog in de auto zat. Een bijzonder spoor brengt Koen en Tineke tot bij de dief.

Vrijdag 18 september 2020

Een inbreker terroriseert al wekenlang de woningen van bejaarden. Koen krijgt een goed idee om een van de slachtoffers op te beuren. De burgemeester doet aangifte van een moord. Eric en Brigitte staan voor de meest bizarre zaak uit hun carrière.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, van maandag t.e.m. vrijdag om 17.45 uur bij VTM.

Bekijk meer afleveringen van De Buurtpolitie via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close