Danni Lowinski wil Kürt Rogiers in haar bed!

 Danni Lowinski wil Kürt Rogiers in haar bed!

Bijna een miljoen kijkers hoorden Danni Lowinski tegen haar vriendin Bieke verkondigen dat ze de topadvocaat Olivier Smets (gespeeld door Kürt Rogiers) in haar bed wil. Die bekentenis was goed voor een marktaandeel van 42% (VVA 18-54). Op dinsdag 3 april 2012 keken nog eens 239.692 (live +VOSDAL) fans naar de herhaling van de vijfde aflevering.

Op donderdag 5 april 2012 wordt het een ‘Zone Stad’-onderonsje in de zesde aflevering van ‘Danni Lowinski’. Zowel Sandrine André als Guy Van Sande -die in de politiereeks een koppel vormen- trekken naar Danni Lowinski voor juridisch advies. André kruipt in de huid van Eline Cuypers, die haar hypotheek niet meer kan afbetalen sinds de dood van haar man. Van Sande, die in ‘Zone Stad’ regelmatig naar de fles grijpt, speelt de ex-alcoholieker Freddy, die ontslagen wordt wanneer iemand zijn drankverleden ontdekt. Hopelijk kan Danni haar gedachten erbij houden, want er hangt steeds meer spanning in de lucht tussen haar en de knappe Olivier.

AFLEVERING 6: EEN BETROUWBARE BANK
Wanneer de echtgenoot van Eline Cuypers sterft, blijft zij alleen achter met hun 8-jarige zoon en een berg achterstallige betalingen voor de hypotheek. De bank is steenhard: Eline’s huis zal openbaar verkocht worden. Wanneer Danni ontdekt dat de instantie haar onderzoeks- en advliesplicht heeft verzuimd, gaat ze op zoek naar andere gedupeerden, maar dat zorgt voor problemen tussen haar en Katia De Boosere, de eigenares van het winkelcentrum. Zij dreigt ermee de advocate op straat te zetten. Ook Freddy Bols zoekt hulp bij Danni. De chauffeur van de schoolbus werd ontslagen omdat hij vroeger aan de drank zat, maar ondertussen is hij al 5 jaar clean. De advocate besluit er alles aan te doen opdat de man terug aan de slag kan.

MUDOO

Lees meer