Quantcast
Varia

‘Connie & Clyde’ verwacht op VTM

In Vilvoorde vinden nog tot in de lente de opnames plaats van ‘Connie & Clyde’, een dertiendelige lichtvoetige dramareeks rond een relatiebureau. Het verhaal komt uit de pen van Malin-Sarah Gozin, die vorig jaar indruk maakte met de felgesmaakte serie ‘Clan’.

Centraal staat Connie Coninx, zaakvoerster van Connie & Clyde. Die rol wordt met verve vertolkt door Eva Van Der Gucht. Twaalf jaar geleden schitterde ze in ‘Iedereen beroemd’, de film van Dominique Deruddere. Later maakte ze vooral furore in Nederland. Andere rollen worden vertolkt door Axel DaeseleireStefaan DegandLuk WynsBen Segersen Nathalie Meskens.

“Dit verhaal zat al in mijn hoofd toen ik ‘Clan’ nog aan het schrijven en opnemen was”, zegt Gozin. “Connie & Clyde’ is net als ‘Clan’ een mix van lichtvoetigheid, drama en humor. Maar dit is geen doorslagje. Het ene was erg plotgedreven, terwijl het nu meer op de karakters geschreven is. Liefde en relatie zijn altijd een boeiende arena die de meest uiteenlopende en interessante verhalen kunnen opleveren.”

Er is nog geen uitzenddatum gepland.

Tags
Toon meer

Gerelateerde berichten

Close