Quantcast
Voorjaar 2017

Chris Van den Durpel terug met nieuw programma bij VTM

Op woensdag 11 januari start het nieuwe sketchprogramma van Chris van Den Durpel, ‘Allemaal Chris’. Daarin maken onsterfelijke typetjes als Kamiel Spiessens, Firmin Crets of Jimmy B hun comeback, maar worden ook enkele gloednieuwe typetjes geïntroduceerd zoals podiumbouwer Danny, trucker Igor of Pink Ambition-Annemie.

Allemaal zijn het figuren die erop los Facebooken, instagrammen en faceswappen, en op die manier Chris en zijn typetjes naar 2017 katapulteren. In de eerste aflevering gaat Kamiel Spiessens aan de haal met de smartphone van Koen Wauters en is Stan Van Samang te gast in Jimmy B’s autotalkshow.

Op donderdag 12 januari is ‘De Kroongetuigen’ aan een nieuw seizoen toe. In de documentairereeks van Jeroen Wils worden, aan de hand van getuigenissen van onderzoekers, deskundigen en nabestaanden, de verhalen verteld achter waargebeurde misdaden die ons land hebben beroerd. In de eerste aflevering wordt de zaak Ronald Janssen belicht.

In de laatste aflevering van ‘Lotgenoten’, op maandag 9 januari, blikt Julie Colpaert terug op de treinramp in Buizingen, waarbij 19 mensen het leven lieten en 162 gewonden vielen. De treinramp ging de Belgische geschiedenis in als de meest dodelijke ooit.

Op woensdag start het derde seizoen van van ‘Dynamo: Magician Impossible’, waarin de Engelse magician Dynamo de hele wereld rondreist om iedereen te verbazen met zijn illusies, innovatieve street magic en vingervlugheid. In het nieuwe seizoen komt hij onder andere terecht in New York, Ibiza en Zuid-Afrika.

De VTM-week wordt op vrijdag 13 januari afgesloten met twee topfilms. Eerst is er de vijfvoudig Oscargenomineerde prent ‘The Wolf Of Wallstreet’ van Martin Scorsese, met meesterlijke acteerprestaties van Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie en Matthew McConaughey. Nadien volgt ‘Changeling’ van Clint Eastwood, die genomineerd werd voor drie Oscars. Angelina Jolie vertolkt de hoofdrol.

Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close