Quantcast
Televisie

Chris Van Den Durpel presenteert ‘Familieraad’ op VTM

Het is geen geheim dat Familieraad terugkeert tijdens de zomer van 25 jaar VTM en een prominente plaats zal innemen in het programmaschema. Het entertainend familiespel loopt twee maanden lang, telkens van maandag tot en met vrijdag. Nieuw is dat de feestelijke editie van Familieraad met humor wordt gekruid én wordt gepresenteerd door Chris Van den Durpel.

Chris Van den Durpel zal Familieraad op zijn eigen persoonlijke manier presenteren en er zijn humoristische stempel op te drukken. Hij zal het spel in goede banen leiden en voor extra lachplezier en jus zorgen met sketches en persiflages. De kijker kan zich nu al verheugen en de teams zijn lichtjes gewaarschuwd.

De deelnemende teams zijn trouwens stuk voor stuk bekende medemensen, die samen een VTM-geschiedenis hebben. Zo zullen Dina Tersago en enkele van haar boeren, Bart Kaëll en zijn Soundmixjury, … tot de vrolijke jongens van Tegen De Sterren Op de topantwoorden proberen te raden tijdens een rondje Familieraad.

Programmadirecteur Ricus Jansegers is opgetogen over de nieuwe invulling van Familieraad én over de samenwerking met Chris Van den Durpel:

“Het doet me veel plezier dat de man die nooit bij VTM heeft gepresenteerd de hele zomer lang op de zender zal aantreden in de feestelijke editie van Familieraad. Door in zee te gaan met Chris Van den Durpel kiezen we resoluut voor de humorpiste, twee troeven die een meerwaarde geven aan het programma.”

Chris Van den Durpel zelf kijkt er naar uit om terug de televisiestudio in te duiken en Familieraad naar zijn hand te zetten:

“Het zal ongetwijfeld een boeiende zomer worden. Ik leer heel wat nieuwe mensen kennen die ik nog nooit ontmoet heb en de vakantieperiode doorbrengen in Vilvoorde is al helemaal super. Het hoeft toch niet altijd Frankrijk of Portugal te zijn.”

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Close