RadioVoorjaar 2018

Wim Oosterlinck vervoegt het ochtendteam van Qmusic

Vanaf januari 2018 krijgt Qmusic er een extra ochtend-dj bij: Wim Oosterlinck. Wim zal voortaan elke weekdag samen met zijn collega’s Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen de ochtendshow presenteren tussen 6u en 9u. Door de verhuis van Wim naar de ochtend, neemt Qmusic-dj Sean Dhondt elke weekdag het namiddagblok van 13u tot 16u voor zijn rekening.

Sam & Heidi“De voorbije maanden kwam Wim geregeld langs in onze show om raad te geven over heel wat dingen uit de leefwereld van ouders. Elke keer dat Wim kwam inbreken in onze show hing er een speciale radiochemie in de lucht. We hebben hem daarom gevraagd of hij ons vanaf januari niet de hele tijd wil vergezellen en we zijn heel blij dat hij dat ziet zitten.”

Wim Oosterlinck: “Sean Dhondt heeft mijn namiddag afgepakt. En als Sean je programma wil, dan ben je einde verhaal. Daarom heb ik asiel aangevraagd bij Sam en Heidi (lacht).”

Sean Dhondt presenteert vanaf januari elke weekdag tussen 13u en 16u

© MEDIALAAN
© MEDIALAAN

Na The BSMNT en zijn programma op zondagvoormiddag, neemt Sean Dhondt vanaf maandag 8 januari 2018 elke weekdag tussen 13u en 16u plaats achter de microfoon in de Qmusic-studio. Sean neemt zo het namiddagblok over van Wim.

Sean Dhondt“De radiomicrobe laat me echt niet los. Sinds ik twee jaar geleden begonnen ben bij Qmusic, heb ik me er volledig in gesmeten en heb ik de voorbije maanden ook geleerd om te schuiven en technisch alles zelf te doen. Ik heb mij daarmee de voorbije maanden op zondag kunnen uitleven, maar vanaf nu zal ik dus elke weekdag in de namiddag zelf schuiven op de radio.”

Toon Smet is vanaf 14 januari 2018 telkens op zondag te horen tussen 10u en 12u en neemt zo de voormiddag over van Sean. Elke weekdag draait Qmusic in de voormiddag nog steeds non-stop muziek tussen 9u en 12u, al zal dat vanaf januari onder de nieuwe naam Workalicious zijn.

Toon meer

Dean Van Gucht

Hoofdredacteur

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie