Welcome to the Last Resort: OZARK

Ozark© Netflix

Wanneer alles verloren gaat, is er nog maar één plek waar je naartoe kunt…

Over Ozark

Financieel adviseur Marty Byrde, zijn vrouw Wendy en hun twee tienerkinderen vormen een typisch doorsnee gezin. Ze leiden een ‘normaal’ leven in Chicago met één kleine uitzondering: Marty’s belangrijkste klant is het grootste drugskartel van Mexico. Wanneer het kartel ontdekt dat Marty’s zakenpartner geld wegsluist, moet hij noodgedwongen met zijn gezin naar Ozark verhuizen om het bedrijf daar voort te zetten en het drugsgeld terug te verdienen.

In Ozark stuit hij op de nodige weerstand van de lokale drugsdealer en een criminele familie, geleid door hun 19 jarige nichtje, dat uit is op zijn geld. Ondertussen houdt een vastberaden FBI-agent hem met argusogen in de gaten. Om zijn eigen leven en dat van zijn gezin te redden, moet hij koste wat het kost het geld van het kartel witwassen, terwijl zijn vrouw en kinderen worstelen om zich aan te passen aan hun eigenaardige nieuwe leven.

De cast van de Netflix Original serie ‘Ozark’ bestaat uit Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Julia Garner, Jordana Spiro, Jason Butler Harner, Esai Morales, Peter Mullan en Lisa Emery. Geregisseerd door Jason Bateman, Daniel Sackheim, Ellen Kuras en Andrew Bernstein. Geproduceerd door Patrick Markey. Executive produced door Jason Bateman, Chris Mundy, Bill Dubuque en Mark Williams.

De dramaserie tast de grenzen af van kapitalisme, familiebanden en de drang om te overleven, en dat alles door de ogen van (allesbehalve) doorsnee Amerikanen.

‘Ozark’ is vanaf 21 juli wereldwijd en exclusief beschikbaar op Netflix.

Redacteur