Waarom ‘Familie’ ons niet in de steek laat tijdens de zomer

Familie© MEDIALAAN

Vele fans van Familie stappen met gemengde gevoelens de zomer in. Langs de ene kant is het – meestal toch – mooi weer, maar langs de andere kant moeten ze twee maanden hun favoriete soap missen. Maar toch worden de fans niet aan hun lot overgelaten!

1. Jacht op Guido en Emma

Emma (Bab Buelens) & Guido (Vincent Banic) centraal in nieuwe zomerreeks van Familie – © MEDIALAAN

Om te beginnen kunnen we elke werkdag op vtm.be en de VTM-app een nieuwe aflevering bekijken van ‘Jacht op Guido & Emma’. Ook al duren de afleveringen maar maximum 3 minuten, het is en blijft beter dan niets.

2. Acteurs op social media

Familie is misschien twee maanden niet meer op televisie, maar dat houdt niet weg dat ze nu niet volop bezig zijn met het volgende seizoen: integendeel! De opnames zijn nog reeds bezig.

Wij moeten dan wel even wachten om het resultaat te bekijken op televisie, maar ondertussen houden de acteurs ons warm door regelmatig foto’s van op de set te posten. Zo poste Sandrine André (Véronique) deze foto onlangs op Instagram:

Wie komt er daar piepen 😀#mathique #vtmfamilie #leukedag #setlife #filmset

A post shared by Sandrine André (@sandrine__andre) on

Zo weten de fans ten allen tijde dat het goed gaat met Véronique en Mathias.

3. Familie op social media

Familie leeft niet alleen bij de mensen in de woonkamer, maar ook op social media, waaronder Facebook en Twitter. Op deze accounts worden de fans op de hoogte gehouden over de laatste nieuwtjes en wendingen van Vlaanderens meest geliefde familie.

4. Bloopers!

We hebben alle afleveringen van Familie van dit seizoen al reeds gezien, maar zagen we ook hoe het al eens misliep op de set? Niet lang na de seizoensfinale deelde Familie op haar officiële kanalen deze leuke bloopers. Plezier gegarandeerd!

5. Seizoensfinale (her)bekijken

Hoeveel keer ga jij de seizoensfinale nog bekijken?

Hadden we iets gedacht?

En wat als je de seizoensfinale hebt gemist?

Familie, vanaf maandag 28 augustus terug bij VTM.

Redacteur