Vijf films om naar uit te kijken in september

Kingsman: The Golden CircleKingsman: The Golden Circle - © 20th Century Fox

De laatste vier filmmaanden van dit jaar gaan van start. Hoewel het najaar bekend staat om zijn beste films af te leveren, beginnen we in september rustig. Deze vijf films kunt u in uw bioscoop verwachten.

 1. It (6 september 2017)

Als in het stadje Derry mensen op mysterieuze wijze verdwijnen, krijgt een groepje jonge kinderen te maken met hun grootste angst. Ze komen oog in oog te staan met de clown Pennywise, die al eeuwenlang dood en verderf zaait.

2. Mother! (13 september 2017)

Een nieuwe film met Jennifer Lawrence in de hoofdrol. Wat heeft een film meer nodig? Een goed verhaal hoor ik u denken. Wel, dat heeft deze film ook.

Het rustige leven van een jonge vrouw (Jennifer Lawrence) en haar man (Javier Bardem) die in een afgelegen landhuis wonen, wordt uitgedaagd door een mysterieus koppel (Ed Harris en Michelle Pfeiffer) die bij hen aankomt om te logeren.

3. American Made (13 september 2017)

In Universal Pictures’ American Made, wordt Tom Cruise herenigd met zijn regisseur van Edge of Tomorrow, Doug Liman (The Bourne Identity, Mr. and Mrs. Smith). Deze internationale escapade is gebaseerd is op de bizarre en waargebeurde belevenissen van Barry Seal (Tom Cruise), een ritselaar en piloot die onverwachts door de CIA gerecruteerd wordt om één van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren.

4. Cargo (13 september 2017)

‘Cargo’ is het ruwe verhaal van een gezin dat wordt gedreven tot de rand van de afgrond. De drie broers worden vertolkt door Sam Louwyck (Jean), Wim Willaert (Francis) en Sebastien Dewaele(William). Naast hen zijn er ook rollen weggelegd voor Roland Van Campenhout (Leon), Josse De Pauw, Chiel Vande Vyvere, Gilles De Schryver en Mathias Sercu.

In het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van zijn oudste zoon Jean. Leon verzeilt in een diepe coma en laat Jean achter met het familiebedrijf en een enorme schuldenberg. Na het ongeval van Leon komen tal van onuitgesproken conflicten tussen Jean en zijn twee broers aan de oppervlakte. Francis wordt verscheurd tussen de keuze voor zijn familie en zijn geheime liefde. William komt terug thuis om te ontsnappen aan zijn leven in de misdaad. Jean worstelt met zijn nieuwe rol als patriarch en keert zich tot het criminele milieu van William om een betere toekomst te kunnen geven aan zijn 8-jarige zoon.

5. Kingsman: The Golden Circle (28 september 2017)

In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman.

Redacteur