Televisie

Verbreken Gregory en Gregory het recordbedrag in de laatste Wall?

Nog één kans heeft Niels Destadsbader om een grote soms geld weg te schenken in The Wall. In de laatste uitzending op dinsdag 7 november 2017 gaat hij nog één keer “’t zwien deur de bjèten joagen” met collega-West-Vlamingen Gregory (37) en Gregory (40). Dit happy couple werd 6 jaar geleden door het internet samengebracht. Geluk in de liefde hebben de twee Gregory’s dus al, maar hoe zit dat met hun geluk in het spel?

The Wall neemt voor de heren alvast een vliegende start als er na ronde 1 maar liefst 11.530 euro op de teller staat. Een bedrag dat sowieso nog een belangrijke rol zal spelen op het einde van het spel. Want wat doet Gregory in afzondering met het contract? Kiest hij voor zekerheid of vertrouwt hij blindelings op het spel van zijn partner in de studio?

Eén vraag over het Eurovisiesongfestival krijgen de heren alvast in de schoot geworpen. “Greg is een superfan van het Eurovisiesongfestival”, weet Gregory. “Als we een groot bedrag zouden winnen, wil hij met dat geld zelfs graag eens het Eurovisiesongfestival bijwonen.” Verder staat ook een droomreis naar Australië op hun bucket list. Een deel van het gewonnen geld willen de heren bovendien aan Poverello schenken, dat zich inzet voor de minderbedeelden in ons land.

The Wall, dinsdag 7 november 2017 om 20.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie