Ubisoft en Nintendo brengen twee iconische franchises samen in Mario + Rabbids Kingdom Battle

Ubisoft en Nintendo hebben op E3 2017 een samenwerking aangekondigd om een gloednieuw avontuur tot leven te wekken met Mario, Luigi, Princess Peach, Yoshi en vier Rabbids-helden: Rabbid Mario, Rabbid Luigi, Rabbid Peach en Rabbid Yoshi.

Mario + Rabbids® Kingdom Battle vertelt het verhaal van een onverwachtse ontmoeting tussen het bekendste videogamepersonage, Mario, en de oneerbiedige en chaotische Rabbids. Hun missie: het Mushroom Kingdom herstellen nadat dit uit elkaar gerukt is door een mysterieuze vortex. Mario + Rabbbids Kingdom Battle is vanaf 29 augustus 2017 exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Mario en zijn vrienden maken gebruik van meer dan honderd nooit eerder vertoonde wapens om vijanden strategisch uit te schakelen in ware Rabbids-stijl – met hier en daar een goed getimede misser. Spelers vertrouwen op turn-based combat om de helden strategisch over het slagveld te navigeren, gebruiken het pijpsysteem en verwoestbare omgevingen en krijgen een boost van teamgenoten om in de meest optimale vuurpositie te komen. Spelers maken niet alleen gebruik van gevechtstactieken en het coversysteem, maar verkennen met hun heldenteam ook vier unieke werelden en verslaan daarin vijanden, verzamelen collectibles en lossen puzzels op.

In het hoofdverhaal vormen spelers een team met drie unieke personages en passen ze hun vaardigheden aan via de unieke skill trees van elk personage, om zo het perfecte trio te vormen. In aanvullende coöp-uitdagingen werken spelers samen met een vriend in de lokale multiplayer. Hier spelen ze op drie verschillende moeilijkheidsgraden en nemen ze het als team op tegen de vijanden. Mario + Rabbids Kingdom Battle maakt gebruik van de unieke mogelijkheden van de Nintendo Switch om de game overal en altijd te kunnen spelen, zowel alleen als samen met een vriend.

© Ubisoft

© Ubisoft

“We zijn grote fans van Mario en voelen ons vereerd om door Nintendo toevertrouwd te worden om een nieuwe Rabbids Nintendo Switch game te ontwikkelen met Mario en zijn vrienden”, aldus Xavier Poix, Managing Director bij Ubisoft. “Het is zeer belangrijk voor ons om trouw te blijven aan Nintendo’s legendarische personages, maar ook een nieuwe ervaring te creëren voor zowel Mario- als Rabbids-fans. Om Mushroom Kingdom te herstellen moeten Mario en de Rabbids als een team samenwerken en uit hun verschillen kracht putten.”

“Door de jaren heen hebben we een geweldige relatie met Ubisoft opgebouwd en Mario + Rabbids Kingdom Battle geeft de volgende stap weer in die sterke relatie”, aldus Reggie Fils-Aime, President en COO van Nintendo of America. “Het samenbrengen van onze intellectuele eigendommen is symbolisch voor deze samenwerking en we kunnen niet wachten totdat spelers met de game aan de slag kunnen.”

© Ubisoft

© Ubisoft

© Ubisoft

© Ubisoft

Mario + Rabbids Kingdom Battle is verkrijgbaar in twee edities: Standard en Collector’s. De Standard Edition bevat de game. De Collector’s Edition bevat de game, een figurine van ongeveer 15cm van Rabbid Mario door UbiCollectibles, een set van verzamelkaarten en de originele soundtrack op CD. Alle spelers die de game pre-orderen, ontvangen ook acht exclusieve in-game wapens met unieke stats. Bovendien heeft UbiCollectibles vier exclusieve figurines gecreëerd die geïnspireerd zijn door de Rabbids-helden.

Voor meer informatie over Mario + Rabbids Kingdom Battle, ga naar www.mario-rabbids.com
Voor meer informatie over Marrio + Rabbids Kingdom Battle UbiCollectibles, ga naar: http://store.ubi.com/mario-rabbids.