Thuis van 5 tot 9 juni

Thuis is al sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 5 juni 2017

Marianne maakt zich zorgen over haar dochter. Bob heeft te kampen met een zware kater. Dieter zit niet goed in zijn vel. Tom toont zich vastberaden. Frank stapt naar Sam. Rosa en Leo maken het gezellig in de Frens.

Dinsdag 6 juni 2017

Sam zit met ongelooflijk veel twijfels. Dieter en Nancy besluiten een eerlijk gesprek met elkaar aan te gaan. Ann is ongelukkig. Lowie loopt gefrustreerd rond. Frank en Eddy blijven elkaar steunen. Adil en Waldek krijgen slecht nieuws.

Woensdag 7 juni 2017

Bob moet ervoor zorgen dat Lowie zich beter voelt. Nancy zoekt steun bij Charité. Frank wordt enorm gekwetst. Marianne besluit dat ze genoeg van de zijlijn heeft toegekeken. Ook Simonne blijft niet bij de pakken zitten.

Donderdag 8 juni 2017

Lowie mag niet gestoord worden. Ann loopt op de toppen van haar tenen en dat heeft invloed op haar werk. Tom voelt zich geradbraakt. Frank wordt geconfronteerd met zijn tekortkomingen. Waldek voert reclame voor de Kabouters.

Vrijdag 9 juni 2017

Karin haar acties werpen hun vruchten af, en ook Bob mag best trots zijn op zichzelf. Paulien is ervan overtuigd dat haar moeder klaar is om terug op eigen benen te staan. Julia zelf twijfelt daar echter aan. Marianne heeft een belangrijke afspraak.

Redacteur