Thuis

Thuis van 9 tot 13 oktober

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 9 oktober 2017

Lowie heeft gemengde gevoelens. Thilly draagt een verleden mee. Tom vindt dat Judith zich kinderachtig gedraagt. Kobe werkt zijn woede uit op Kaat. Frank is nerveus. Tamara moeit zich alweer met het liefdesleven van Olivia.

Dinsdag 10 oktober 2017

De spanningen tussen Judith en Tom zijn niet meteen opgelost. Olivia besluit een feestje te organiseren. Jessica loopt langs bij Ann. Angèle en Rosa plannen opnieuw een avondje uit. Junes is onoplettend geweest. Nancy maakt zich zorgen.

Woensdag 11 oktober 2017

Kaat helpt Frank uit de nood. Nancy probeert de gemoederen in de keuken van de Withoeve te bedaren. Mayra is naar de gynaecoloog geweest. Tamara moet een kater verwerken. Junes pronkt met een nieuwe smartphone op het werk.

Donderdag 12 oktober 2017

Junes en Eddy willen op de vuist gaan met elkaar. De trouwperikelen zorgen voor ruzie tussen Judith en Tom. Een opmerking van Bob komt hard aan bij Tamara. Olivia voelt zich ongemakkelijk. Frank krijgt complimenten van andere vrouwen.

Vrijdag 13 oktober 2017

Ann heeft heel veel plezier na een bezoekje van Marianne. Bob voelt zich terug in zijn nopjes. Peter probeert Kobe tot inzicht te laten komen. De winnaar bij de taxi’s is bekend.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Bekijk ook

Close