Thuis van 4 tot 8 september

Thuis© VRT

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 4 september 2017

Judith moet dringende hulp verlenen. Bob ruimt zijn kamer op. Waldek wordt gemarteld. Leo wil duidelijkheid van Marianne. Steven zoekt Kobe op. Peter heeft een boodschap voor Dieter.

Dinsdag 5 september 2017

De Kabouters beginnen aan de werken bij Tom en Judith. Tamara observeert Olivia en Arne. De relatie lijkt bekoeld. Peter merkt dat Kobe niet in zijn normale doen is. Mayra krijgt eindelijk nieuws van de politie.

Woensdag 6 september 2017

Sam maakt zich nuttig. Bob bezorgt Adil een oplossing voor zijn probleem. Maar is het de juiste? Eddy krijgt schokkend nieuws. Mayra ontvangt een pakketje via de post. Tim moet minder goed nieuws brengen.

Donderdag 7 september 2017

Ann probeert te genieten van het leven, maar dat wordt abrupt onderbroken. Mayra huilt uit bij Femke. Judith heeft een zware werkdag. Tamara is opgelucht. Rosa en Angèle genieten nog lang na van hun avondje uit.

Vrijdag 8 september 2017

Adil hoopt dat hij de juiste keuze heeft gemaakt. Ann krijgt bezoek van de politie. Julia gaat op sollicitatiegesprek. De zenuwen slaan toe bij Simonne. Marianne maakt zich ongerust. Eddy is in zijn nopjes.

Redacteur