Thuis

Thuis van 4 tot 8 december

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 4 december 2017

Bob maakt Tamara iets te vroeg wakker en dat is niet naar haar zin. Judith heeft het moeilijk om alles te kunnen blijven combineren. Lowie en Bob sluiten een weddenschap af. Mayra blijft zich zorgen maken.

Dinsdag 5 december 2017

Kobe luistert naar niemand. Tamara vindt de werkverdeling tussen Bob en Lowie oneerlijk. Stan en Judith maken ruzie. Steven is een afspraak vergeten. Sam toont begrip voor Tim. Britney heeft een missie.

Woensdag 6 december 2017

Kobe wil gewoon doorgaan met zijn leven en duikt op in de Withoeve. Bob komt zijn belofte na. Thilly heeft een nieuwe flirt te pakken. Nancy zit met een moeilijke kwestie in haar maag. Waldek en Mayra denken na over hun toekomstig kindje.

Donderdag 7 december 2017

Nancy spreekt af met Eddy. Ze moeten praten. Mayra heeft last van vochtverlies. Kobe blijft zich baldadig gedragen. Steven wil iemand zijn excuses aanbieden. Judith is opgelucht. Het wordt een moeilijke dag voor Dieter en Tim.

Vrijdag 8 december 2017

Marianne broedt op een plan. Steven maakt zich zorgen over zijn zoon. Sam en Tim krijgen bezoek. Angèle is niet van plan om zich zomaar te laten doen. Nancy heeft haar koffers gepakt. Tom heeft een verrassing voor Stan.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie