Thuis

Thuis van 30 oktober tot 3 november

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 30 oktober 2017

De familie Bomans vertrekt op reis. Jessica heeft enorm veel werk voor school. Tom begint stilaan nerveus te worden. De politie komt langs bij de Kabouters. Kobe is verstrooid. Judith krijgt een verrassing van Tom.

Dinsdag 31 oktober 2017

Frank en Kaat groeien dichter naar elkaar toe. Eddy laat zich van zijn beste kant zien. Adil is razend op zijn broer. Tom werkt de vrouwen in zijn omgeving op de zenuwen.

Woensdag 1 november 2017

Waldek wil Sandrine opbeuren en ze bakken samen een chocoladetaart. Tom krijgt geen hap door zijn keel, terwijl Judith en Emma zitten te genieten van een royaal ontbijt. Eddy is emotioneel.

Donderdag 2 november 2017

Waldek vindt dat de politie partijdig is in de zaak van De Kabouters. Rosa probeert Lowie gerust te stellen. Stan en Emma hebben een verrassing voor het bruidspaar en ook Marianne doet een speech. Jessica voelt zich niet goed.

Vrijdag 3 november 2017

Marianne is aangedaan. Ann wil blijven vechten voor haar relatie met Jessica. Peter vertelt Tom de harde waarheid. Sam denkt aan haar broer. Eddy zit eenzaam in de Frens, tot Angèle opdaagt. Adil en Junes staan oog in oog met elkaar.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie