Thuis

Thuis van 19 tot 23 juni

Thuis is al sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 19 juni 2017

Frank en Simonne willen alleen nog maar vooruit kijken. Marianne is in de wolken. Tom handelt een zaak van Karin af. Olivia biedt haar excuses aan bij Tamara. Rosa zoekt Lowie op. Kaat doet haar best om Kobe op te monteren.

Dinsdag 20 juni 2017

Angèle merkt dat Simonne iets verbergt. Nancy heeft zich voorgenomen om zich niet meer te laten doen. Sam moet Adil iets geven, maar dat valt bij hem niet in goede aarde. Ann volgt voor één keer het advies van haar moeder op.

Woensdag 21 juni 2017

Frank en Simonne hebben een slechte nacht achter de rug. Luc is boos en dat vergroot ook de frustratie van Lowie. Nancy laat zich beïnvloeden door Dieter. Er ligt een grote zaak op het bureau van Tim en Dieter.

Donderdag 22 juni 2017

Marianne is kwaad. Olivia zoekt Luc op en ook Kobe krijgt bezoek. Zowel Mayra als Frank krijgen de politie over de vloer. Simonne verschaft Frank een alibi, maar beseft dat er meer aan de hand is. Ze wil antwoorden.

Vrijdag 23 juni 2017

Karin kent alweer een tegenslag in haar leven. Ann beseft dat haar leven veranderd is en daar heeft ze steeds minder problemen mee. Mayra en Sandrine gaan gezellig samen op uitstap. Nancy excuseert zich tegenover Dieter.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie